2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

6.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další výhra Heřmánkovic


Branky


81. M. Kment , 88. M. Balín
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólů, ale se spoustou šancí

Heřmánkovice přivítali na svém hřišti menšího rozměru nevyzpytatelného soupeře z Otovic. Zápas začal ve velkém tempu, obě mužstva předváděli kvalitní hru. Domácí drželi míč více na svých kopačkách, něco málo si vytvořili, avšak výtečného brankáře Pokorného pokořit nedokázali. Hosté z Otovic se nenechali zahambit, naopak si vytvořili dvě šance. Tu první Jiří Dziak trefil jen do brankáře Jana Školy. Tu druhou zahodil Milan Korityak, který "napodobil" svého spoluhráče a také trefil jen domácího Školu. Zajímavostí byl celkový věk útoku Otovic, 114 let (Dziak, Motyčák).  První poločas nabídl i neproměněnou penaltu, kterou po vniknutí Adama Školy do vápna a jeho následného nedovoleného zastavení odpískal sudí Vlk. Na první pokus se domácí exekutor Jakub Smrček trefil doprostřed brány, penaltu ale arbitr Vlk neuznal a nechal ji zopakovat. Druhého pokusu se Jakub Smrček určitě nezhostil tak, jak si představoval. Branku vysoko překopnul, asi zřejmě chtěl napodobit penaltu Sergia Ramose proti Bayernu.

Závěr utkání patřil domácím borcům

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, svému soupeři takřka nepůjčili balón k noze. Za zmínku stojí krásná akce bratří Pražáků, kdy starší Lubomír nacentroval a jeho bratr Jan se položil do krásné "rybičky". Chybělo málo. V 81. minutě přišel první gól. Střední záložník domácích Michal Kment si na vápně vzal míč a krásnou střelou překonal jinak dnes výborného brankáře Pokorného. O sedm minut později přidaly Heřmánkovice další gól. Ve "skrumáži" ve velkém vápně se nejlépe zorientoval útočník Miroslav Balín a posunul svůj tým do vedení o dva góly. Zápas skončil zaslouženou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč domácích: Po nevydařeném utkání s Martínkovicemi, jsme měli jasný cíl, získat tři body. A to se nám povedlo.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Postup je už za kopcem.



Sestavy


Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - M. Balín [-] , V. Kochánek [-] (69. L. Jansa [-] ) , M. Bohatec [-] (60. J. Pražák [-] ) , M. Kment [-] , J. Smrček [-] , L. Pražák [-] , R. Nouza [-] , J. Sedláček [-] , A. Škola [-] , J. Staněk [-]

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - J. Dziak [-] , P. Motyčák [-] , J. Panchártek [-] , M. Korityák [-] , P. Vogel [-] , P. Franc [-] , P. Drechsel [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , O. Salfický [-]

ŽK: 36. M. Korityák , 82. P. Franc .
Hráči zápasu: M. Kment - K. Pokorný .
Místo: Sokol Heřmánkovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vlk Lukáš - SEDLÁK Rostislav (N), HUŠEK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.