2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastnější Nikolčice braly všechny tři body


Branky


0

Do Nikolčic dorazil soupeř, který chtěl napravit zaváhání z minulého kola proti Lovčicím. Nutno podotknout, že to byl v dosavadním průběhu soutěže nejtěžší soupeř, který do Nikolčic dorazil. Domácí Nikolčice naopak usilovaly o další vítězství v řadě, když se vítězným týmem staly v posledních čtyřech utkáních v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách změnu skóre nepřinesly

V úvodu utkání byli lepší hráči Hroznové Lhoty, kteří chtěli odčinit domácí zaváhání s Lovčicemi. První šance na sebe nenechala dlouho čekat a střela hostujícího Falešníka proletěla přes celé malé pokutové území. Bylo jen štěstí pro domácí, že na ni nikdo z hostujících hráčů nebyl schopen zareagovat. O chvíli později se hosté prosadili střelecky, ovšem rána nezapadla mezi tři tyče. Domácí se poté dostali do utkání a rovněž i oni si vytvořili střelecké pozice a šance, které rovněž zůstaly nevyužity. Po brance volala zejména ta, při které si domácí Abuddayeh rovnal míč na kopačkách tak dlouho, až mu jej hostující hráči stihli včas odebrat. Do kabin se tedy, i přes některé šance, odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Domácí Nikolčice rychle otočily skóre

I úvod druhého poločasu patřil hostům z Hroznové Lhoty, kteří předváděli líbivou kombinanční hru, která ovšem zůstavala bez gólového vyjádření. Změnu skóre v utkání přinesla 63.minuta, ve které hosté předvedli bleskurychly protiútok, který se stal gólovým. Branku vstřelil Petr Lipčík a poslal hosty do vedení - 0:1. Ovšem hosté po této brance vypadli paradoxně z role, což hned domácí Nikolčice trestaly. Kanonýr domácích Radovan Abuddayeh totiž hned v 65.minutě srovnal skóre střelou k tyči na 1:1. A aby toho pro hosty nebylo málo, tak se z trestného kopu prosadil Patrik Nasadil a v 70.minutě už domácí vedli 2:1. Pro domácí Nikolčice je to již páté vítězství v řadě. Hráči Hroznové Lhoty, tak nedokázali získat zpět ztracené body, i když byli v utkání lepším týmem.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Nikolčice
Josef Foltýn - trenér Nikolčic: Fotbal se hraje na branky a o tomto pravidle se opět všichni přesvědčili. Hosté byli lepší, fotbalovější, běhavější, ale neměli štěstí v koncovce. To stálo tentokrát na naší straně. Klukům patří obrovské poděkování za dřinu, kterou jsme nahrazovali fotbalovost. O to cennější je výhra, která něco říká o morální síle tohoto kolektivu, který nesložil zbraně a dokázal ubojovat vítězství. Nám chyběl potřebný klid na kopačkách a těžce jsme se prosazovali v soubojích jeden na jednoho.




Sestavy


Družstevník Nikolčice
J. Otáhal [-] - T. Rabovský [-] , D. Hrouzek [-] - T. Lorenc [-] , A. Čapka [-] - R. Švrčina [-] , D. Všianský [-] (80. V. Pilarčík [-] ) , J. Jelínek [-] , L. Stehlík [-] (46. P. Nasadil [-] ) , R. Abudayyeh [-] , D. Němeček [-] (46. J. Jambor [-] )

Sokol Hroznová Lhota
L. Tomeček [-] - P. Lipčík [-] , J. Lipčík [-] (80. P. Matyáš [-] ) , L. Jegla [-] (66. J. Pravda [-] ) , L. Lipčík [-] (86. M. Jagoš [-] ) , K. Schwarzbier [-] , M. Falešník [-] , O. Bíla [-] , T. Durna [-] , P. Laga [-] , L. Vařecha [-]

ŽK: 71. D. Všianský - 69. T. Durna , 83. L. Vařecha . ČK: 89. L. Vařecha .
Místo: Nikolčice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: RODINGER Hynek - KUDĚLKA Jaromír, KRCHŇÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.