3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězstvím si Krumvíř udržel první místo v soutěži


Branky


0

Netradičně v sobotu přivítali domácí na svém hřišti celek Podivína, tedy soupeře, který se prezentuje jednoduchým a důrazným fotbalem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasový náskok domácích

Do Krumvíře zavítal celek z Podivína, který boduje především na domácím hřišti. Krumvíř se na hru Podivína velmi dobře připravil a vyjma úvodních dvaceti minut, kdy měl Podivín dvě nebezpečné situace, Krumvíř v utkání jednoznačně dominoval. I když měl soupeř výškovou převahu, tak si domácí v defenzivě s nakopávanými míči poradili. Směrem dopředu byl Krumvíř aktivní a během celého zápasu si vypracoval spoustu šancí. Ne všechny ovšem dopadly dobře, ale vzhledem k tomu, že se domácím probudila "šípková růženka" Zvonič Petr, který se v sobotu prezentoval hattrickem, to Krumvíř nemuselo mimořádně mrzet. V prvním poločase se prosadil Petr Zvonič ve 28.minutě. A tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0. 

Petr Zvonič dovršil hattrick

Ve druhém poločase byli domácí lepší, dominovali v kombinacích, drželi míč a mnoho důraznému celku z Podivína nedovolili. Svůj náskok domácí navýšili už v 54.minutě, kdy se podruhé v utkání trefil Petr Zvonič. Tentýž hráč dovršil svůj hattrick v 79.minutě a potvrdil vítězství svého celku a tím i zisk všech tří bodů. Díky těmto třem bodům si celek Krumvíře udržel svou první pozici v soutěži a i nadále zůstává jediným neporaženým týmem. Svou neporazitelnost si pojede celek Krumvíře obhajovat na půdu nováčka z Křepic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Viktor Linhart - trenér Krumvíře: S výkonem celého týmu musíme být spokojeni, hlavně s hrou ve druhém poločase. Soupeři jsme se vyrovnali v důrazu a fotbalovost byla tentokráte na naší straně, proto zůstávají body doma a nutno podotknout, že zcela po zásluze. Podali jsme zodpovědný, kolektivní výkon..




Sestavy


Sokol Krumvíř
L. Prachař [-] - M. Dobeš [-] , R. Luskač [-] , V. Červinka [-] - P. Hoša [-] , J. Valenta [-] - P. Zvonič [-] (82. V. Charvát [-] ) , O. Strnad [-] (73. T. Koníček [-] ) - D. Michna [-] (88. T. Hrabec [-] ) , M. Svoboda [-] (61. L. Kobylka [-] ) , P. Bíza [-]

Slavoj Podivín
J. Lucký [-] - D. Derbl [-] (16. D. Jordán [-] ) , J. Kadrnka [-] (83. M. Pešl [-] ) , V. Šemora [-] (61. J. Dvořák [-] ) , P. Dohnal [-] , M. Fric [-] (88. J. Skotal [-] ) , M. Švestka [-] , A. Fric [-] , J. Krajča [-] , M. Nevěděl [-] , M. Hollý [-]

ŽK: 44. P. Hoša , 82. J. Valenta , 87. P. Bíza - 26. M. Nevěděl , 50. M. Hollý , 67. J. Kadrnka , 67. M. Švestka .
Hráči zápasu: P. Zvonič .
Místo: Krumvíř. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOTALA Dominik - ONDROUCH Tomáš, STRMISKA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.