Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlohovec během pěti minut dvakrát udeřil a tento náskok se stal rozhodujícícm


0

Do Hlohovce zavítal jeden z favoritů soutěž a to tým Žarošic. Domácí se soupeře nezalekli, vytvořili si dvoubrankové vedení a i přes horší druhý poločas uhájili všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlohovec si vytvořil náskok

První poločas za teplého, ale větrného počasí začali lépe domácí, když hned ve třetí minutě musel za cenu žluté karty zastavit hostující Adam Ždánský Kamila Koryčánka, který už by zřejmě šel sám na branku. Po té však Žarošice zrychlily hru ve středu pole a dalo by se říct, že byly herně lepším týmem. Hlohovec čekal na chyby, po nichž přecházel do rychlých brejků, které dokázal nejdřív Jiří Michalčík v 18. minutě a poté Lukáš Buriánek ve 23. minutě proměnit v góly. Za stavu 2:0 se odcházelo do kabin.

Domácí polevili, Žarošice toho nedokázaly vzužít

Druhý poločas začal stejně jak skončil ten první, Žarošice se snažily držet míč a kombinací se dostat na dostřel domácí branky. To jim však dobře bránící Hlohovec moc nedovoloval. Naopak v 53. minutě se dostal do šance Ivan Valachovič a zblokovaný centr, který mu přistál na hlavě, neomylně uklidil do branky. Po třetím gólu domácí nepochopitelně zvolnili, přestali napadat a balony pouze odkopávali. V 70. minutě za to zaplatili snižující  brankou Adama Ždánského, který nekompromisně zakončil hlavou rohový kop. Hned za dvě minuty však fauloval a musel po druhé žluté kartě ze hřiště. Závěr zápasu byl ještě zajímavý, nejprve hostující brankář Jiří Chromýfauloval domácího Koryčánka v pokutovém území a dostal červenou kartu, nařízenou penaltu však Buriánek neproměnil. V 90. minutě pak ještě snížil na 3:2 střídající Petr Bělohoubek. Více už žádný z týmu nestihl. A tak všechny body zůstavájí v Hlohovci.



Sestavy


Sokol Hlohovec
J. Fabičovič [-] - J. Trpišovský [-] (79. R. Výtisk [-] ) , I. Valachovič [-] , C. Drozd [-] , J. Michalčík [-] (46. M. Lakatoš [-] ) , K. Koryčánek [-] (88. M. Uhlík [-] ) , L. Pekárek [-] , M. Trpišovský [-] , L. Buriánek [-] , T. Málek [-] , J. Garčic [-] (67. Z. Garčic [-] )

SK Žarošice
J. Chromý [-] - D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] , R. Drmela [-] , J. Chromý [-] (62. P. Bělohoubek [-] ) , P. Konečný [-] , O. Sněhota [-] , J. Strmiska [-] (58. J. Luskač [-] ) , A. Ždánský [-] , S. Žaroský [-] , Z. Poláček [-]

Místo: Hlohovec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Barašová Veronika - JELÍNEK Lukáš, FALTA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.