2:2
(2:1)
41. J. Stara
68. Z. Oldřich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovická rezerva remizovala v Lomnici


Branky


11. J. Rochla , 33. M. Žilka - 41. J. Stara , 68. Z. Oldřich (p.)
0

K dalšímu mistrovskému zápasu zajíždělo mužstvo Boskovic "B" do Lomnice. Toto mužstvo si překvapivě zatím vede velmi dobře jako nováček soutěže a drží se v horních patrech tabulky. Navíc již doma přes rok neprohrálo a drží dlouhou domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaná penalta a 3 branky

Hned od úvodních minut si hosté vytvořili převahu, ale přesto největší šanci měli domácí hráči. Po  chybě obrany hostí šel ze strany sám na brankáře útočník domácích, ale gólman Boskovic Franta Liška výborně zachránil.  Po další chybě hostí v obraně šel znovu sám na brankáře domácí útočník a tentokrát svoji šanci proměnil. V desáté minutě tak Boskovice prohrávali 1-0. Postupem času si vytvořili velkou převahu a v návaznosti na to velké šance. Z dobré pozice střílel těsně vedle Martin Fadrný, velkou šanci měl hlavou Radek Vybíhal a Kuba Grenar. Do výborné pozice se rovněž dostal Martin Odehnal, ale byl surově faulován v pokutovém území a i sami domácí hráči s diváky se divili, že rozhodčí neodpískal jasný pokutový kop v prospěch hostí (budiž ale ke cti, že pan rozhodčí Danác o přestávce přiznal svoji chybu a omlouval se a ne jako mnoho arogantních jiných sudích… Chybu udělá každý a hostující trenér si váží, že ji dokázal přiznat). Místo 1-1 a velké převahy hostí to najednou bylo 2-0 pro domácí, když z dvoumetrového ofsajdu (na čáře mával domácí divák) Lomnice zvýšila na dvoubrankový rozdíl. Bohužel se boskovským navíc zranil Martin Odehnal a jeho koleno vůbec nevypadá dobře. Martina vystřídal šestnáctiletý Roman Hlaváček. Do poločasu se hostujícímu týmu ale přesto povedlo snížit po střele Honzy Stary. 

Penalta rozhodla zápas

Ve druhém poločase si hostující tým vytvořil místy drtivou převahu, byli jasně fotbalovější, domácí jen nakopávali dopředu balony, ale bohužel stačili jen vyrovnat, kdy po dalším tvrdém faulu v pokutovém území na Vlasty Slaného se tentokrát již penalta kopala a Zdeněk Oldřich s přehledem vyrovnal na 2-2. Do konce utkání se již stav nezměnil.



Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice B
Antonín Oujezdský - vedoucí a trenér "B" týmu: Mužstvo bych chtěl pochválit za bojovný výkon, kdy dokázalo vyrovnat nepříznivý stav z úvodu utkání. Překvapil Franta Liška, který chytal první utkání za náš tým a za obdržené branky nemůže, dobře zahrál na kraji obrany Kuba Grénar, ve druhém poločase výborně hrál Tomáš Konečný. Děkujeme rovněž Martinovi Fadrnému, Kubovi Horákovi a Honzovi Starovi, že nám přes velké hráčské výpadky byli ochotni v tomto zápase pomoci. Po 11 zápasech tabulky jsme na druhém místě s 23 body a ztrátou 4 bodů na vedoucí Kořenec. Příští utkání hrajeme na domácím hřišti proti mužstvu Lažánek v neděli v 17 hodin.



Sestavy


Lomnice
J. Chrápavý [-] - J. Borkovec [-] (50. K. Feifer [-] ) , J. Rochla [-] (74. M. Svoboda [-] ) , M. Němec [-] , M. Řeřucha [-] , J. Peringer [-] , M. Žilka [-] , M. Chladil [-] , P. Albert [-] , M. Peša [-] , J. Kapoun [-]

FC Boskovice - Letovice B
F. Liška [-] - P. Přibyl [-] , Z. Oldřich [-] , T. Konečný [-] , J. Grénar [-] - M. Fadrný [-] , J. Stara [-] , J. Horák [-] , R. Vybíhal [-] - M. Odehnal [-] (41. R. Hlaváček [-] ) , V. Slaný [-] (72. D. Grenar [-] ) -

ŽK: 54. J. Peringer - 14. P. Přibyl , 67. R. Vybíhal .
Místo: Lomnice. Počet diváků: 38. Rozhodčí: DANÁC Michal - KOTOUČEK Radovan (N), ZELENÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.