Z. Oldřich 16. (p.)
Z. Oldřich 33. (p.)
V. Živný 73.
V. Živný 79.
4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice "B" x Drnovice - derby plné karet


Branky


16. Z. Oldřich (p.) , 33. Z. Oldřich (p.) , 73. V. Živný , 79. V. Živný - 16. R. Dvořáček , 22. P. Crhák , 80. J. Pavel
0

Další mistrovský zápas sehrálo mužstvo Boskovic "B" na domácím hřišti proti jednomu z aspirantů na postup, velmi těžkému soupeři, mužstvu Drnovic. V utkání chyběl dlouhodobě zraněný Zdeněk Horák a nově rovněž zranění Patrik Přibyl a Honza Pavel, nemocný Jarda Žouželka a v týdnu se zranil i brankář domácích Adam Kronek a tak ho musel zastoupit v bráně teprve sedmnáctiletý Mirek Havlík z dorostu. Z kádru áčka domácí tým posílil do obrany jen poslední dobou pravidelně hrající za "B" tým Honza Pupík a Roman Kamený. Na lavičce zůstal po zranění nachystaný ještě Viktor Živný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkrat domácího Romana Kameného

Do utkání vstoupili domácí dobře, měli mírnou převahu, ale i mužstvo Drnovic bylo nebezpečné z rychlých protiútoků a hlavně nebezpečných centrů. Přesto se boskovičtí již po 15ti minutách hry ujali vedení, když penaltu po faulu na Radka Vybíhala bezpečně proměnil Zdeněk Oldřich. Zanedlouho již bylo vyrovnáno, když pomezní rozhodčí mával ofsajd a celá domácí obrana včetně brankáře přestala hrát a hosté snadno vyrovnali, protože hlavní rozhodčí hru nepřerušil. Za dalších 10 minut udělal chybu Honza Pupík a po pěkném centru hráče Drnovic Petr Crhák krásnou hlavičkou strhl vedení na stranu Drnovic. Po půlhodině hry domácí kopali další pokutový kop, který nařídil rozhodčí za ruku hostujícího hráče a znovu Zdeněk Oldřich, spolehlivý boskovický exekutor pokutových kopů, vyrovnal bezpečně na 2-2. V 33. minutě se stala záležitost, kterou rádi na hřištích nevidíme. Bohužel domácí posila z áčka, Roman Kamený, hrubě fauloval hostujícího hráče v jejich pokutovém území, když míč byl již dávno jinde a zcela zaslouženě dostal červenou kartu. Bylo to úplně zbytečné oslabení Boskovic. Ke cti Romanovi je nutno férově napsat, že Roman již v poločase se všem hráčům Boskovic v kabině omluvil, že je úplně zbytečně oslabil. Byl to tzv. „Řepkův blikanec“…J Do poločasu se domácím přesto podařilo udržet vyrovnaný stav. O poločase se boskovičtí po dohodě s Pavlem Zeleným rozhodli překopat do té doby nachystaná střídání a posílit střed hřiště po zranění rozehrávajícího se Viktora Živného. Nutno dodat, že to byl jeden z rozhodujících momentů zápasu.

Boskovičtí i v desíti vsítili 2 branky

To, co předváděl celý tým domácích v druhém poločase, zaslouží obrovské uznání. Celé mužstvo se vzepjalo v deseti lidech k vynikajícímu výkonu, jaký dlouho v Boskovicích u "B" týmu nebyl k vidění. Obranu výborně dirigoval Patrik Bayer, který byl nepřekonatelný ve vzduchu, krajní obránci Honza Pupík a nenápadný Tomáš Konečný hráli skvěle. Záloha dřela a soupeře domácí začali přehrávat velmi překvapivě i ve středu hřiště. Krajní záložníci Radek Vybíhal a Lukáš Mareček naběhali spoustu kilometrů a Michal Jordánek a Viktor Živný hráli s velkým přehledem a postupně si začali vytvářet šance. V útoku byl osamocený Martin Odehnal, který absolvoval obrovské množství soubojů a utkání dokončil naprosto vyčerpán. Soupeře nepouštěli do žádných šancí a naopak v 73. minutě po krásné přihrávce Honzy Pupíka Viktor Živný strhl vedení zaslouženě na stranu domácích. Zanedlouho mohl zvýšit po sólu Martin Odehnal, ale v těžké pozici mu šanci brankář zneškodnil. V 80. minutě po další krásné akci, když vydřel míč střídající David Andrlík a perfektní jeho přihrávce, znovu Viktor Živný navýšil vedení domácích na 4-2. Již za minutku hosté snížili na rozdíl jedné branky, když jejich hezkou kombinaci zakončil Jiří Pavel a zdramatizoval stav utkání. Byla to ale jediná šance hostů za druhý poločas. Více jim domácí mužstvo nedovolilo a zcela zaslouženě zvítězilo. Naopak v závěru utkání mohl ještě završit v obrovské šanci svůj skvělý výkon Viktor Živný třetí brankou, ale to se již nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice B
Antonín Oujezdský - vedoucí mužstva: Ještě jednou chci za výkon hlavně v druhém poločase vyzvednout celé mužstvo. Hrálo opravdu výborně. Pochválit musím i našeho mladého gólmana Mirka Havlíka, který chytal velmi spolehlivě a za obdržené branky nemůže. Množství hráčů jsem zde již pochválil, ale přesto musím ocenit hlavně kolektivní výkon celého týmu.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
M. Havlík [-] - M. Jordánek [-] , T. Konečný [-] , Z. Oldřich [-] , M. Odehnal [-] (90. R. Valenta [-] ) , L. Mareček [-] , R. Vybíhal [-] (72. D. Andrlík [-] ) , J. Pupík [-] , R. Kamený [-] , P. Bayer [-] , V. Slaný [-] (46. V. Živný [-] )

Drnovice
R. Spohner [-] - I. Blahoňovský [-] (60. F. Španěl [-] ) , J. Komárek [-] , J. Pavel [-] - P. Švancara [-] (86. M. Husák [-] ) , V. Španěl [-] , P. Crhák [-] , D. Lizna [-] - P. Žáček [-] - R. Dvořáček [-] (78. Z. Koudelka [-] ) , P. Máslo [-] (40. S. Bělehrádek [-] )

ŽK: 10. T. Konečný , 40. R. Vybíhal - 26. D. Lizna , 33. I. Blahoňovský , 33. R. Dvořáček , 42. P. Crhák , 66. J. Pavel , 70. V. Španěl . ČK: 35. R. Kamený - 87. V. Španěl .
Místo: Boskovice. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - HŘEBÍČEK Jan, FLEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.