4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 19:00

4.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice přehráli Vranovou


Branky


0

K dalšímu mistrovskému zápasu nastoupilo mužstvo Boskovic "B" proti mužstvu Vranové. Jasný cíl pro Boskovice byla výhra. Svým fanouškům se představili na nově položeném umělém povrchu v příjemných večerních hodinách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut měli Boskovice převahu a vytvářeli si šance. Ve velké šanci se ocitl Martin Odehnal, hezkou střelou se prezentoval Honza Pupík, břevno z přímého kopu nastřelil Roman Kamený a dobíhající Honza Pavel ani Martin Odehnal již nestačili doklepnout míč do odkryté branky. Hosté si až na jednu výjimku prakticky nevytvořili žádné šance, hrozili jen občasnými centrovanými míči, se kterými si domácí obrana bez problémů poradila. Naopak po hezkém přihrávce Honzy Pavla byl v další obrovské příležitosti Martin Odehnal, ale gólman soupeře tuto šanci zneškodnil. Dále si Boskovice udržovali velkou převahu, ale do poločasu se jim branku vstřelit nepodařilo.

Přestávka přinesla první změny v sestavě domácích. Místo Honzy Pupíka přišel Kuba Grénar a místo Zdeňka Horáka se fanouškům představil nový hráč Tomáš Konečný. Patrik Bayer se posunul do středu zálohy z postu stopera k Romanovi Kamenému a převaha domácích se ještě zvýraznila. Bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří vstřelit branku. Ta přišla v 55. minutě a s přehledem ji dal zatím nejlepší střelec v této sezóně Honza Pavel. Zakrátko přidal druhou branku Roman Kamený a utkání již bylo prakticky zcela v režii Boskovic. Vytvářeli si jednu šanci za druhou. Hosté se prakticky již nedostali k domácí šestnáctce a za celý zápas nevystřelili přímou střelu na branku. V závěru utkání další branky přidaly znovu Roman Kamený a smůlu prolomil i Martin Odehnal.



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice B
Antonín Oujezdský - vedoucí mužstva: Pochválit bych chtěl celé mužstvo. Obrana v čele s brankářem hrála velmi spolehlivě. Naše záložní řada převyšovala soupeře svojí rychlostí a přehledem a naši útočníci si vytvářeli jednu šanci za druhou.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Kronek [-] - Z. Horák [-] (46. J. Grénar [-] ) , Z. Oldřich [-] , M. Odehnal [-] , P. Bayer [-] (81. V. Slaný [-] ) , J. Pavel [-] , L. Mareček [-] (59. L. Fojt [-] ) , R. Vybíhal [-] , R. Kamený [-] , D. Andrlík [-] , J. Pupík [-] (46. T. Konečný [-] )

Vranová
M. Doskočil [-] - R. Stöhr [-] (46. L. Koudelka [-] ) , T. Fadrný [-] , P. Šustr [-] (75. M. Holas [-] ) , J. Bauer [-] - V. Foler [-] , D. Kopecký [-] (66. P. Janků [-] ) , D. Štarha [-] , P. Čípek [-] - R. Krčil [-] , J. Mazal [-] (46. M. Bednář [-] )

ŽK: 16. J. Pavel , 26. P. Bayer - 46. T. Fadrný .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOSIČKA Libor - VONDRYSKA Luboš, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.