1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Měníně se body dělily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho šancí, ale branka žádná

Do zápasu v Měníně vstoupili hosté levou nohou a během úvodních pěti minut nabídli domácím hned několik příležitostí ke skórování. Jejich zakončení však bylo vždy nepřesné. Poté se dostali do hry hosté a lépe kombinovali. Vypracovali si několik slibných příležitostí, ale vždy chyběla lepší finální přihrávka. Největší šance hostů přišla v závěru poločasu, kdy dva hráči šli sami proti poslednímu obránci. Nepodařilo se jim však ideálně posunout míč do zakončení a protože ani z protiútoku Měnín nedotáhl slibnou akci, šlo se přes mnoho šancí do kabin za bezbrankového stavu.

 

Branky padaly až v druhé půli

Začátek druhé půle byl z obou stran ještě lepší a šance opět přibývaly. Domácí neměli dobrou mezihru a tak se spoléhali pouze na nakopávané míče, které hostujícímu týmu však dělaly problémy. Několik akcí překazil domácím dobrým vyběhnutím Zambo. Poté se hosté dočkali branky. Na centr z přímého kopu si naběhl Gdovec, na kterého obrana zapomněla a tak měl dost prostoru hlavou přesně zakončit - 0:1. V. Gdovec tak korunoval svůj povedený výkon při svém prvním zápase za Áčko. Vedení hostům však vydrželo pouze 10 minut, kdy domácí proměnili jeden z dalších samostatných nájezdů Dohnálkem - 1:1. Zápas plný šancí tedy skončil smírně a týmy si body rozdělili.



Sestavy


SK Měnín B
L. Pavlík [-] - D. Fiala [-] , R. Dohnálek [-] , M. Prchal [-] , R. Černý [-] , M. Kordík [-] , D. Fiala [-] , P. Slováček [-] (71. T. Mrkvica [-] ) , O. Absolon [-] , L. Kalvoda [-] , R. Hrouzek [-]

TJ Blažovice
D. Zambo [-] - M. Odvářka [-] (87. M. Štěpánek [-] ) , P. Klein [-] , V. Gdovec [-] , T. Fišer [-] , D. Paulík [-] , P. Vlasák [-] , M. Kučera [-] , D. Dvořák [-] (81. Z. Šafránek [-] ) , J. Macháček [-] , P. Daněk [-] (46. J. Kývala [-] )

ŽK: 61. O. Absolon , 69. D. Fiala - 33. M. Odvářka , 40. D. Dvořák .
Hráči zápasu: V. Gdovec .
Místo: Měnín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEIN Josef - ŠIBÍČEK František, MÁTL Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.