Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Začátek zápasu nenaznačoval, že se schyluje k debaklu. hosté podnikli pár rychlých útoků hlavně po pravé straně, bohužel bez nebezpečného zakončení. Domácí v té době spálili dvě gólovky, když bordovické podržel  brankář Turoň. Přišla jedenáctá minuta a první branka a o dvě minuty později už bylo 2:0 . V té době už měli zápas pevně na kopačkách domácí a hosté se zmohli jen na několik protiútoků, které ale mohly skončit lepším zakončením. Do kabin se tedy šlo pro hosty zatím ještě za lichotivého stavu.

 Druhé dějství přineslo jednoznačnou převahu Jistebníku, který byl pohyblivější, z toho zákonitě rychleji a jistěji kombinoval a jen díky Turoňovi a nepřesnosti v zakončení v něm nedal o dvě, tři branky více. Čtyřicátou devátou minutou se domácí po další vstřelené brance dostali do absolutní pohody. Hosté se přesto dostávali do slibných zakončení jako např.  Melčák V. když  neprostřelil brankáře a Raškovi obránce zablokoval slušný volej. V posledních dvaceti minutách přišla smršť v podobě gólů domácích v 79., 82., 86.a 88. minutě, třikrát se o to zasloužil Babušík a zápas tak skončil jednoznačným výsledkem.



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - M. Prčík [-] , J. Veselý [-] (46. O. Veselý [-] ) , J. Štandl [-] - P. Šamaj [-] , M. Besta [-] (85. M. Tyleček [-] ) , M. Lebica [-] , F. Kadlčák [-] - P. Mohyla [-] (76. M. Pasker [-] ) , Z. Kadlčák [-] (68. A. Babušík [-] ) - D. Horváth [-] (46. P. Nesvadba [-] )

Sokol Bordovice
M. Turoň [-] - V. Matúš [-] (53. T. Petrovič [-] ) , R. Raška [-] , P. Geryk [-] (75. R. Černoch [-] ) , R. Blažek [-] (40. V. Melčák [-] ) , J. Klos [-] , P. Rajnoch [-] , J. Nárožný [-] , P. Vaněk [-] , P. Kaša [-] (60. J. Peťko [-] ) , R. Kovařík [-]

ŽK: 86. A. Babušík .
Místo: tráva. Počet diváků: 87. Rozhodčí: DYTKO Gustav - SOPOLIGA Lukáš, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.