1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libhošť přehrála domácí Kateřinice, ale odváží si jen bod


Branky


0

Utkání začalo náporem hostí,kteří se dostávali do šancí hlavně zásluhou Dědíka.Ten několikrát hlavně  hlavou nebezpečně ohrožoval branku domácích,ale naštěstí pro domácí vždy těsně vedle.Domácí se dostali k první šanci v 16.minutě- po hezké akci pravou stranou vystřelil Lys Pavel těsně nad. V 21.minutě po faulu na Makucha domácí zahrávali asi z 20 metrú trestný kop a Richter Jakub krásnou střelou nad zdí vstřelil vedoucí branku domácích. Zbytek prvního poločasu se nesl ve znamení územní převahy hostí opět s šancemi Dědíka a v poslední minutě Blažka. Do druhého poločasu hosté provedli dvě změny, nastoupil Čapka s Velartem a o pár minut i Pojezdala za Dědíka, což bylo šťastné rozhodnutí trenéra Salače. Celý druhý poločas se odehrával většinou na polovině domácích, kteří se k vážnější akci znamenající ohrožení branky Libhoště vůbec nedostali. Přicházely další šance hostí  a v 66.minutě po hezké akci Bednáře po levé straně a jeho přihrávce vstřelil vyrovnávací gol zblízka právě Pojezdala. Závěr zápasu byl ve znamení velké snahy Libhoště o vstřelení vítězné branky a urputného bránění domácích. Poslední velkou šanci měl v 89.minutě Bednář, ale ke štěstí domácích přestřelil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
D. Rubina [-] - J. Makúch [-] , M. Bajer [-] , L. Richter [-] , J. Janeček [-] (70. D. Marsina [-] ) , O. Koprajda [-] (90. D. Richter [-] ) , T. Bittala [-] , J. Richter [-] , J. Brus [-] , M. Paulus [-] , P. Lys [-] (77. J. Lihocký [-] )

FC Libhošť
P. Martinovský [-] - P. Eckelsberger [-] (46. J. Čapka [-] ) , J. Závodný [-] , D. Symerský [-] , R. Trojan [-] (46. D. Velart [-] ) , T. Blažek [-] , L. Dědík [-] (54. P. Pojezdala [-] ) , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] , J. Bednář [-]

ŽK: 32. M. Bajer , 80. J. Makúch - 25. T. Blažek .
Hráči zápasu: J. Makúch .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: MALCHÁREK Zdeněk - VALOŠEK Vladimír, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.