2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Libhoště nezastavila ani neproměněná penalta


Branky


0

Hukvaldy byly pár minut od dalšího zisku, ale nezvládli koncovku utkání a přišly tak i o sérii bez inkasované branky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trápení v koncovce

Domácí tým vletěl na svého soupeře od úvodních minut a vytvářel si i velké brankové příležitosti. Hostům se ještě zkomplikovala situace vynucenou změnou v sestavě, kdy zraněného Ermise musel v desáté minutě střídat Vrtný. Hukvaldy v první půli nic směrem dopředu nepředvedli, a tak se museli spoléhnout na neschopnost domácích vstřelit gól, případně na svého brankáře Sasína, který potvrdil výtečnou formu. 

 

Odměna za vytrvalost

Ve druhém poločase byl k vidění zajímavější fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Do první šance se dostali domácí, ale Sasín skvěle zachránil. Za hosty odpověděl Šimíček, jehož střelu vytěsnil Martinovský na roh. Skvělé přihrávky rozděloval Košica a hosté byli už blízko branky. V 61. minutě vybojoval důrazný Matějka míč, přihrál volnému Šimíčkovi a ten otevřel skóre. Domácí to nezlomilo, začali hrát jednodušeji a vytvářeli si další šance. Tu největší spálil v 75. minutě Jachník, nevyužil totiž pokutový kop nařízený za faul Hubeňáka na domácího Dědíka. Libhošť ovšem v tomto zápase prokázal velkou morálku a v poslední desetiminutovce obral hosty o všechny body. Nejprve se prosadil střídající Trojan, jenž přesně nahrál Dědíkovi a v 80. minutě bylo vyrovnáno. To však ještě nebylo vše, do šance se dostali opět i hosté, ale bez výsledku. Minutu před koncem ztratili hosté zbytečně míč a domácí Bednář prokázal výborný přehled, ale i kopací techniku, když přeloboval hostujícího Sasína. Ačkoliv to tak dlouho v zápase nevypadalo, body zůstaly zaslouženě doma v Libhošti.  

 



Sestavy


FC Libhošť
P. Martinovský [-] - P. Eckelsberger [-] , J. Závodný [-] , J. Bednář [-] , D. Symerský [-] , T. Blažek [-] , L. Dědík [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] (46. R. Trojan [-] )

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - L. Tobiáš [-] , J. Ermis [-] (10. L. Vrtný [-] ) , D. Hubeňák [-] , Z. Velart [-] , D. Kučera [-] - J. Ollender [-] , M. Košica [-] , P. Grufik [-] (60. P. Gold [-] ) - A. Šimíček [-] , Z. Matějka [-]

Hráči zápasu: M. Košica .
Místo: tráva. Počet diváků: 179. Rozhodčí: HAM Tomáš - LALÍK David, PRIESOL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.