0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vlčovicích plály emoce ještě dlouho po utkání


Branky


6. J. Harabiš , 45. J. Harabiš , 71. M. Krpec , 80. M. Krpec (p.)
0

Bohužel to však nebylo z důvodu vynikajícího fotbalu, protože ten k vidění rozhodně nebyl. Do hlavní role se nominoval hlavní rozhodčí Lukáš Sopoliga, který je známý tím, že rád pouští hru, ovšem svými nepřesnostmi a arogancí tentokrát vyvolal hodně zlé krve a výsledkem je devět udělených karet, z toho dvě červené na straně domácích a navíc došlo i k vykázání vedoucího mužstva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání dvou nedaleko od sebe ležících obcí, začali lépe domácí a již ve druhé minutě přišel sporný moment, po němž se Vlčovice dožadovaly penalty. Udeřilo však na druhé straně, když v šesté minutě šťastně skóroval Jakub Harabiš. O vyrovnání se málem postaral Velička, jehož střelu vytáhl výborný Chlebek. Hosté hrozili z brejků a gólem do šatny se opět prosadil Harabiš. Ve druhé půli se úroveň hry rozhodně nezvedala, jak již je psáno výše, hlavní roli obsadil rozhodčí a to není nikdy dobře.  Nezaujatý divák, který přišel na fotbal, byl svědkem stále vyhrocenější atmosféry a fotbalu se jaksi nedostávalo. Přesto i přes snahu domácích udělat něco z výsledkem, padly ještě dvě branky, ovšem jen do Sokolovského svatyně. O obě se postaral kozlovický Martin Krpec v rozmezí devíti minut a stanovil, tak konečné skóre.   



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Stanislav Jalůvka, hl. pořadatel: Diváci, kteří přišli na fotbal odcházeli znechuceni tím, co tady dnes předvedl hlavní rozhodčí, je vidět, že na některé nepomůžou ani kamery...:




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
I. Sokolovský [-] - M. Světlík [-] (68. O. Slezák [-] ) , R. Jalůvka [-] , K. Harabiš [-] , R. Klos [-] (17. A. Černošek [-] ) , J. Jalůvka [-] , L. Polášek [-] , P. Drozd [-] , L. Velička [-] , D. Hanzelka [-] , A. Kordoš [-] (84. P. Kahánek [-] )

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Harabiš [-] (78. R. Mališ [-] ) , F. Kocián [-] , J. Vašenda [-] , M. Krpec [-] (82. M. Najdek [-] ) , M. Bednář [-] , R. Ermis [-] , F. Závodný [-] (39. V. Dudek [-] ) , P. Krpec [-] , P. Hruška [-] , P. Eliáš [-]

ŽK: 17. M. Světlík , 38. P. Drozd , 45. A. Kordoš , 88. I. Sokolovský - 24. P. Krpec , 38. J. Vašenda , 64. J. Harabiš . ČK: P. Drozd , 81. L. Polášek .
Hráči zápasu: P. Chlebek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SOPOLIGA Lukáš - LUKAŠÍK Petr, OSTŘANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.