Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice poprvé vyhrály


0

Bolatice rozhodly o své výhře nad Píšti v prvním poločase, kdy vedly 4:2. Domácí už jen snížili na konečných 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolatice vedly o dvě branky

Vstup do zápasu měla lepší hostující družina. V 1. minutě vypíchl domácím balón Filip Kocián, jehož dalekonosná střela zaplula do šibenice branky, kterou hájil Petr Liška - 0:1. Domácí vyrovnali takřka okamžitě, když Jan Tyleček vypálil z hranice šestnáctky k tyči hostující branky - 1:1. V 9. minutě vyslal Michal Růžička dlouhým pasem do úniku Vladislava Stopnického, jehož střela zapadla k tyči - 2:1. V 14. minutě vystihl Petr Langer špatnou malou domů a vyrovnal skóre zápasu - 2:2. Další obrat ve skóre zápasu zařídil Jan Vehovský, který se po standardní situaci nelépe zorientoval ve skrumáži, a míč napálil do sítě - 2:3. V 39. minutě využili špatnou domluvu v domácí obraně Ondřej a Petr Langrovi, a druhý jmenovaný nasadil domácímu brankáři housle - 2:4. 

 

Domácí pouze snížili

Ve druhém poločasu se hosté zatáhli a hráli jen na brejky. Snaha domácích se naopak rozbíjela o dobře zformovanou obranu hostí. Domácí snížili až v 87. minutě, když se po rohu prosadil střelou pod břevno Adam Boček - 3:4. Hosté si ale už výhru pohlídali a připsali si do tabulky první vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): Hosté rychle vedli 1:0. My pak obrátili na 2:1. Bohužel do konce poločasu hosté zvrátili skóre na 2:4, když využili naše chyby. Ve druhé půli se hosté zatáhli, a hrozili z brejků My dokázali v závěru už jen snížit. Hosté si to pak už pohlídali.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): Prakticky se rozhodlo do 30. minuty, kdy jsme vedli 4:2., Ve druhé půli jsme se přizpůsobili hře domácích. Těm se podařilo snížit až v samém závěru z rohového kopu. Víc jsme jim nedovolili.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Janeček [-] , P. Dudek [-] , L. Zlotý [-] , O. Zug [-] - J. Tyleček [-] , V. Stopnický [-] , J. Koláček [-] , P. Koziel [-] - P. Petr [-] (46. A. Boček [-] ) , M. Růžička [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - R. Ceplý [-] , V. Duda [-] , K. Rataj [-] , O. Langer [-] - M. Florián [-] , F. Kocián [-] , J. Vehovský [-] , P. Tomšů [-] - J. Krettek [-] , P. Langer [-]

ŽK: 39. P. Němec - 63. P. Langer .
Hráči zápasu: L. Zlotý - M. Florián , V. Duda .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Komárek Milan - Fojtík Miroslav, Rataj Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.