4:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov otočil zápas se Závadou


Branky


60. M. Šubert , 70. M. Šubert , 75. J. Srubek , 82. P. Lyko (p.) - 38. D. Štefek , 45. D. Štefek
0

Po skvělém vstupu do sezóny, to se Závadou vypadalo dobře i na hřišti Komárova. V poločase vedla 2:0. Obrat Komárova ve druhé půli však zmařil její naděje na další tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada utekla na dvoubrankový rozdíl na konci poločasu

Na počátku zápasu byli mírně lepším týmem borci z Komárova. Hrálo se však bez vážnějších šancí na obou stranách. Nejvážnější příležitost si vypracoval Komárov Šubertem, jenž otřel svou střelu o břevno hostující svatyně. Hosté ze Závady se dostali ke slovu až ke konci prvního poločasu. V 38. minutě zahrával přímý kop kanonýr Daniel Štefek, jehož střelu domácí brankář Petr Pelc trestuhodně podběhl, a míč skončil pod břevnem jeho branky - 0:1. Domácí se pak snažili hosty zatlačit, ale po chybě jejich obrany se zmocnil míče Martin Janík, jenž vysunul dopředu Daniela Štefka, který dloubáčkem překonal brankáře Pelce - 0:2.

 

Obrat režíroval Šubert se Srubkem

Ve druhém poločase byl už Komárov jasně lepším týmem a hosty skoro už k ničemu nepustili. Přesto v 59. minutě mohla Závada zvýšit na 3:0, ale Vojtěch Chřibek mířil těsně vedle domácí branky. Z následného útoku po chybě hostující obrany, se trefil po centru Josefa Kubesy pod břevno hostující branky z pěti metrů Michal Šubert - 1:2. V 70. minutě tečovaná střela Michala Šuberta zaplula do hostující branky a začínalo se prakticky od znova - 2:2. Komárov však už otěže zápasu ze svých rukou nepustil. Rozdílovou branku vstřelil v 75. minutě Josef Srubek, jehož přímý volný kop obstřelil hostující zeď, a míč skončil u zadní tyče hostující branky - 3:2. Pojistku vsítil po sporně nařízené penaltě Petr Lyko - 4:2. Domácí pak už v pohodě dokráčeli za třemi body.

 

Foto zdroj: Daniel Štefek



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (Komárov, brankář): Nastoupili jsme se zbytečným respektem po minulých výsledcích Závady. Zatlačili jsme je, ale nedali branku. Pak jsme po mě chybě dostali branku, i když to jejich hráč z přímého kopu trefil perfektně. Pak jsme ještě do poločasu dostali zbytečně branku na 0:2. V kabině jsme si něco řekli. Hosty jsme zatlačili s cílem otočit výsledek, což se nakonec povedlo a zaslouženě jsme slavili vítězství.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí týmu): Hráli se dva rozdílné poločasy. Komárov byl hodně běhavý soupeř. My se dostali ke slovu až ke konci poločasu, kdy jsme se ujali po dvou brankách Daniela Štefka vedení 2:0.Ve druhé půli už byl jasně lepší Komárov. Zatlačil nás. Za druhý poločas si Komárov zasloužil vyhrát. My jsme přestali naprosto hrát. Nebylo to pravé ořechové. Nechali jsme se zbytečně zaskočit.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - J. Srubek [-] , O. Surový [-] , L. Kerlin [-] , J. Novák [-] - P. Lyko [-] (87. M. Říčný [-] ) , T. Bubík [-] , R. Tůma [-] , J. Kubesa [-] (82. M. Zapletal [-] ) - M. Hřivnáč [-] , M. Šubert [-]

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Polák [-] (20. J. Lébl [-] ) , J. Sniehotta [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] (80. D. Tomaka [-] ) - V. Chříbek [-] , A. Dihel [-] , D. Gryz [-] , J. Cigán [-] (58. V. Ritnošík [-] ) - D. Štefek [-] , M. Janík [-]

ŽK: 53. P. Lyko , 71. J. Srubek - 77. J. Sniehotta .
Hráči zápasu: J. Kubesa , M. Šubert , J. Srubek - D. Štefek .
Místo: tráva. Počet diváků: 38.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.