3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč prohrála ve Štítine


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně kralovali

V prvním poločase měla více ze hry domácí družina. Hosté ji naprosto zaspali. Největší šanci domácích spálil Petr Stoklasa. který v nadějné pozivci napálil míč přímo do náruče hostujícího brankáře Kleina. O něco později napálil míč do břevna hostující branky David Adamčík. V 25. minutě se už domácí borci dočkali. Zprava nacentrovaný míč sklepl do sítě Petr Boček - 1:0. V dalším průběhu byli domácí více na balónu a hosty takřka k ničemu nepustili.

 

Štítina si pojistila výhru

V nástupu do druhé půle se snažila Melč něco udělat s výsledkem. V 53. minutě zazdil velkou šanci hostující Michal Martínek. A platilo opět známé pořekadlo nedáš, dostaneš. Ještě v té samé minutě se po pěkné akci prosadil Jan Heger - 2:0. Hosté snížili v 61. minutě, kdy roh Michala Martínka uklidil z voleje do sítě hostující obránce Patrik Škrobánek - 2:1. V 73. minutě šli na hostujícího brankáře Kleina sami Boček s Hegerem, a druhý jmenovaný zametl míč do branky - 3:1. V následujícím průběhu se už nic podstatného nestalo a domácí tak dokráčeli ke třem bodům. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Vypracovali si několik šancí a ujali se vedení. Ve druhé půli se hra vyrovnala. My jsme si pojistili výhru.

TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (Melč, trenér): V první půli nás soupeř přehrál ve všech směrech. Domácí mohli vést klidně i o tři branky. Ve druhé půli jsme se snažili o vyrovnání, ale domácí zvýšili své vedení na 2:0. Po rohu jsme snížili na 2:1. Po sporné situaci, která zaváněla offsidem, zvýšili domácí na 3:1 a vedení si pohlídali.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - D. Komenda [-] , J. Kunczik [-] , D. Baier [-] , D. Vitásek [-] - L. Lhotský [-] (59. D. Peterek [-] ) , J. Heger [-] (90. F. Graf [-] ) , D. Adamčík [-] , J. Tietz [-] - P. Stoklasa [-] (63. P. Hřivnáč [-] ) , P. Boček [-] (88. R. Adamčík [-] )

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - O. Stupeň [-] (81. J. Mazánek [-] ) , P. Škrobánek [-] , J. Schindler [-] (31. P. Prda [-] ) , J. Lebeda [-] (69. M. Šimeček [-] ) - D. Schrom [-] (46. K. Palzer [-] ) , P. Macko [-] , J. Pristaš [-] , M. Martínek [-] - D. Solný [-] , V. Škrobánek [-]

Hráči zápasu: J. Heger - P. Škrobánek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.