Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov a Nové Sedlice nabídly divákům devět branek


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov otočil skóre

V utkání bohatém na branky tahal za delší konec Vítkov. Vedení se ujaly Nové Sedlice, když se ze značky pokutového kopu trefil Štěpán Rohovský - 0:1. Domácím se během chvíle podařilo zcela obrátit skóre utkání. V 18. minutě zamířil svou střelu k tyči Špok-1:1. Na 2:1 dával po akci Pavlíčka Vavroš  v 23. minutě - 2:1. V 29. minutě se po centru prosadil hlavou Pavlíček, a načal tak svůj střelecký koncert - 3:1. V 40. minutě prošel pravou stranou Rohovský, nahrál pod sebe a Kadula z pětky propálil domácího brankáře - 3:2. V 44. minutě po rohu hlavou uzavřel účet prvního poločasu Pavlíček - 4:2. 

Vítkov přidal další dvě branky a zvítězil

V 66. minutě ještě vykřesal jiskérku naděje pro hosty Střílka - 4:3. Poté Nové Sedlice otevřely hru a domácího toho dokázaly patříčně využít. V 71. minutě umístěnou střelou rozvlnil síť Špok - 5:3. Hattrick pal dovršil Pavlíček v 83. minutě střelou z 16 metrů - 6:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér, Vítkov B): V první půli jsme byli o něco lepším týmem, a dostali jsme se zaslouženě do vedení. Ve druhém poločase už to byla vlažnější hra. Po snížení na 4:3 jsme využili toho, že Sedlice otevřely hru.

SK Nové Sedlice
Lukáš Onderka (hráč, Nové Sedlice): Výsledek je zasloužený, protože naši hráči udělali spoustu chyb



Sestavy


TJ Vítkov B
P. Kuča [-] - A. Vavroš [-] , P. Scholaster [-] , M. Kudela [-] , L. Pavlíček [-] - K. Špok [-] , P. Hanuš [-] (46. M. Pavlica [-] ) , L. Dohnálek [-] (46. J. Ondreáš [-] ) , R. Schober [-] (69. T. Černoch [-] ) - O. Kalivoda [-] (46. A. Čech [-] ) , P. Novosad [-]

SK Nové Sedlice
A. Gross [-] - P. Onderka [-] , L. Onderka [-] , J. Lacuch [-] , R. Mrůzek [-] - J. Kadula [-] , M. Těžký [-] (61. O. Hečko [-] ) , D. Střílka [-] , D. Rychter [-] - J. Chalupa [-] (46. L. Mikšík [-] ) , Š. Rohovský [-]

ŽK: 14. P. Kuča , 39. M. Kudela - 38. Š. Rohovský , 75. D. Rychter .
Hráči zápasu: A. Vavroš - Š. Rohovský .
Místo: tráva, tráva-Klokočov. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.