Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 2. minutě utkání měl velkou šanci David Rozsíval, který sám na značce pokutového kopu prováhal velkou příležitost, další velké šance měli Adam Hendrych a Denis Koštál, ale oba dva si počínali zbrkle a navíc jim nepřál velice špatný terén, který vlivem suchého počasí na našem hřišti panuje. Hosté měli ve svém středu 2-3 velice zajímavé hráče. A protože jsme je neznali, tak jeden z nich udeřil v prvním poločase z brejku a trefil to náramně od tyče a bylo to 0-1. Domácí ještě v 1. poločase vyrovnali po krásné akci Adama Henrycha a zanedlouho šli do vedení po střele z voleje  do šibenice Davida Rozsívala. Hosté měli však velice nebezpečné brejky, s kterými domácí stopeři měli velké problémy, zvláště když hráli v 1. poločase proti dosti silnému větru. 

Ve druhém poločase chtěli domácí utkání co nejdříve definitivně rozhodnout v jejich prospěch - tj. vstřelit třetí branku, ale už v 50. minutě Sýkora ze 100% šance trefil jen brankáře, o několik minut později velice aktivní stoper domácích Pavelek naběhl na odražený balón a bombou z hranice šestnáctky trefil jen břevno. Hosté opět měli několik velice dobrých individuálních průniků do obrany domácích, ale naštěstí vždy dobře zasáhl brankář Arendáš, který podal velice dobrý výkon, ale i hosté měli ve své brance velice dobře chytajícího a urostlého brankáře. Definitivní rozhodnutí přišlo až z rohového kopu, na který si nebojácně do mlýnice naběhl Sýkora a hlavou překonal hostujícího brankáře.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - M. Sýkora [-] , D. Rozsíval [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] (90. D. Kuzník [-] ) , D. Košťál [-] , P. Žiga [-] , V. Pavelek [-] , P. Fischer [-] , D. Stoschek [-] , P. Lazecký [-]

TJ Sokol Sosnová
R. Dunaj [-] - M. Venglář [-] , T. Hula [-] , Z. Stavinoha [-] (2. M. Hlušíček [-] ) , L. Klement [-] , J. Klement [-] , M. Lazar [-] , O. Zifčák [-] , O. Kaštovský [-] (60. L. Konvička [-] ) , D. Moravec [-] , J. Pokoš [-]

ŽK: 64. J. Klement .
Hráči zápasu: P. Arendáš , A. Hendrych , M. Sýkora .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - ROZSÍVAL Petr (N), STAŇO Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Nejnovější události

M. Lhotský 20:16 17.8.2016 e

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku