Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 13:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další domácí porážka Lysovic


Branky


0

V závěru podzimní části soutěže sbíralo mužstvo Lysovic body a šplhalo se tabulkou do nejvyšších pater. Asi nikdo nečekal, že začátek jarní části soutěže bude pro lysovické mužstvo tak špatný. Po úvodní domácí porážce od Rychtářova, si z Lysovic odvážejí všechny tři body i Hoštice-Heroltice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně, ale byli to překvapivě hosté, kteří se v deváté minutě po standardní situaci, ujali vedení po přesné hlavičce Luďka Kolkopa.  Lysovičtí vyrovnali ve dvacátéprvní minutě.  Ještě na své polovině zahrával přímý volný kop domácí Patrik Neděla, prudký centr na hranici šestnáctky tečoval hostující obránce a míč skončil v síti. Moc šancí v první půli diváci neviděli.

Ve druhém poločase neuběhla ani minuta a hosté šli znovu do vedení. Obránce Lysovic Michal Brovják se snažil na malém vápně odkopnout balón do bezpečí, bohužel pro něho, trefil jen dotírajícího Filipa Kocourka, od kterého se míč odrazil za překvapeného brankáře Lukáše Plhala. Domácí se snažili o vyrovnání, ale toho se nedočkali ani po velké šanci Lukáše Foldyny, který šel sám na brankáře Jiřího Jenáčka, jenomže jeho střela skončila pouze v jeho náruči. A tak to byli znovu hosté, kteří po rychlém protiútoku do rozhozené obrany Lysovic, udeřili potřetí. Na konečných jedna tři  upravil v poslední minutě utkání Denis Zimmermann.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: Po minulém kolapsu, kdy jsme ztratili jasně vyhraný zápas, jsme se chtěli dnes našim fanouškům omluvit dobrým výkonem. To se ale bohužel nepovedlo. Naše hra připomíná místy tragikomedii, nemá ani hlavu ani patu. Chybí nám hráč, který by tomu dal myšlenku, nějaký nápad. To co teď na jaře předvádíme, nemá s fotbalem nic společného. Ale po zimní přípravě, tak jak k ní většina hráčů přistoupila, se nedalo ani nic jiného čekat..."

TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér Hoštic-Heroltic: Vyrovnané utkání rozhodla asi naše větší touha po vítězství. Domácí hráči se dostávali do šancí po našich hrubých chybách, ale naštěstí pro nás je nedokázali proměnit. Chtěl bych vyzvednout výkon rozhodčího Jana Müllera, který řídil utkání s velkým přehledem.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - P. Neděla [-] , M. Brovják [-] , D. Novotný [-] , L. Šmerda [-] - M. Neděla [-] , J. Poprik [-] , Č. Malcher [-] , P. Neděla [-] - A. Martínek [-] , L. Foldyna [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , J. Toman [-] , M. Jünger [-] , J. Kocourek [-] - F. Kocourek [-] , V. Kocourek [-] , P. Kozák [-] - M. Lanc [-] (87. D. Zimmermann [-] ) , Z. Šváb [-]

ŽK: 49. A. Martínek , 75. M. Brovják - 73. J. Jenáček , 78. V. Kocourek .
Hráči zápasu: P. Kozák .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 67. Rozhodčí: MÜLLER Jan - ORÁLEK Vladimír (N), MRNUŠTÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.