Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start do jarní části soutěže se Opatovicícm podařil


Branky


0

Po vítězství v Moravských Málkovicích se podařilo opatovickému mužstvu výrazně zvítězit i v domácím utkání proti béčku Pačlavic a usadit se na druhém místě v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo si od začátku utkání vytvořilo převahu a dostávalo se do šancí. Jako první se prosadil Pavel Škvára a brzy po vedoucím gólu Zdeněk Švéda přidal druhou branku Opatovic.

Hosté se nevzdávali a hned v úvodu druhého poločasu se jim Danem Navrátilem podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Přestože mělo domácí mužstvo stále herní převahu, také hosté si vytvářeli šance a hrozili vyrovnáním. Dvacet minut před koncem Zdeněk Švéda dvěma góly uklidnil svoje mužstvo a zajistil Opatovicím výrazné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: S výsledkem utkání jsem samozřejmě spokojený i když hráči dnes nepodali takový soustředěný výkon jako v minulém kole v Moravských Málkovicích.

FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic "B": Za dnešní výkon musím kluky pochválit, ale na současné opatovické mužstvo to nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
J. Müller [-] - P. Škvára [-] , R. Adam [-] , M. Síkora [-] (69. F. Kučera [-] ) , L. Jelínek [-] , Z. Švéda [-] , R. Grohmann [-] , J. Steiner [-] (32. R. Štofko [-] ) , Z. Bárta [-] , M. Kolkop [-] , D. Alán [-]

FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] (78. J. Soldán [-] ) , M. Navrátil [-] , D. Navrátil [-] , M. Bulant [-] , M. Pozdíšek [-] (63. J. Božák [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , O. Dostalík [-] , F. Hanák [-] , P. Jaroš [-]

Hráči zápasu: Z. Švéda - F. Hanák .
Místo: Opatovice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - TRČKA Pavel (N), NOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.