F. Kocourek 51. (p.)
Z. Hudec 75.
Z. Šváb 82.
3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastné vítězství domácích


Branky


51. F. Kocourek (p.) , 75. Z. Hudec , 82. Z. Šváb - 25. R. Moravec , 68. J. Hradil
0

Domácí nastoupili ve velmi kombinované sestavě, zatím co v dresu Chvalkovic na Hané se představili  další ivanovičtí hráči René Moravec a Jiří Valach. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neurovnaném prvním poločase se jako první prosadili hosté. První branku vstřelil v novém dresu René Moravec. Do konce první půle domácí odpovědět nedokázali a tak v poločase hosté vedli jedna nula.

Brzy po zahájení druhého poločasu se domácím podařilo vyrovnat Filipem Kocourkem z pokutového kopu. Potom se gólově prosadil chvalkovický Josef Hradil a domácí opět prohrávali. Čvrthodiny před koncem dokázal domácí Zdeněk Hudec opět vyrovnat. Hosté se velmi snažili strhnout vedení opět na svoji stranu, ale snaha o útočení se jim v závěru nevyplatila a domácí Zdeněk Šváb z protiútoku rozhodl o vítězství svého mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - vedoucí mužstva Hoštic-Heroltic: Naše hra dnes nebyla příliš dobrá, po většinu utkání jsme prohrávali, ale nakonec se štěstí přiklonilo k nám a získali jsme všechny tři body.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
René Moravec - hráč Chvalkovic na Hané: Utkání neslo všechny znaky začátku sezóny. Doplatili na to, že jsme příliš chtěli znovu strhnout vedení na svoji stranu a v závěru jsme dostali rozhodující gól.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , M. Jünger [-] , L. Kolkop [-] , V. Petružela [-] - Z. Hudec [-] , F. Kocourek [-] , V. Kocourek [-] , A. Štolfa [-] (60. V. Hort [-] ) - J. Wachtel [-] (60. J. Ertl [-] ) , Z. Šváb [-] (91. M. Lanc [-] ) -

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Z. Pouzar [-] - J. Novák [-] , V. Baranyai [-] , . Šášek [-] , R. Moravec [-] - J. Pospíšil [-] , D. Neckář [-] , J. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] - J. Tumma [-] , J. Valach [-]

ŽK: 25. J. Jenáček , 71. M. Jünger , 80. V. Hort , 85. F. Kocourek - 50. R. Moravec , 54. J. Pospíšil , 57. J. Pospíšil . ČK: 59. J. Pospíšil .
Hráči zápasu: F. Kocourek - J. Hradil .
Místo: Hoštice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Horváth Antonín - HORVÁTH Ladislav, MRNUŠTÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.