0:1
(0:0)
80. J. Weber
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučerov nakonec remízu neudržel.


Branky


80. J. Weber
0

Domácí se na vedoucí mužstvo tabulky dobře připravili a téměř po celé utkání úspěšně vzdorovali. Přestože měli hosté trvalou územní převahu i kučerovští hráči se dostali do vyložených brankových příležitostí a jen výborný výkon Ivana Drbala v drnovické brance zabránil domácím ve skórování. Na druhé straně i Honza Kotulán podal vynikající výkon a překonat jej dokázal jen exligový Jozef Weber, který si po delší době opět s chutí za Drnovice zahrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání hosté hráli velmi dobře a již velmi brzy se do šancí dostali Jozef Weber, Radek Pytela a tradičně hlavou Pišta Hrubša, ale Honza Kotulán měl svoji branku zamčenou. Po půl hodině hry přišly šance domácích. Nejprve Marek Klúč sám proti Ivanovi Drbalovi neuspěl a za chvíli na to jej neprostřelil v dobré šanci ani Luděk Szendrei. Asi největší příležitost vstřelit první branku utkání branku měl mladý Jožka Weber. Jeho otec z přímého kopu trefil břevno domácí branky a po odraženém míči nedokázal Jožka ležícího Honzu Kotulána překonat.

Také ve druhém poločase měli hosté víc šancí, ale ani Radek Pytela napřed hlavou a potom levou nohou domácího brankáře neprostřelil. Také střídající Michal Jelínek měl dobré příležitosti vstřelit rozhodující gól, ale ani jemu se to nepovedlo. S domácími brejky si obrana hostů a brankář Ivan Drbal také dokázali poradit a tak se zdálo, že utkání skončí bezbrankovou remízou. Deset minut před koncem zápasu po centru Radka Pyteli, z těžké pozice vystřelil přes hlavu Michal Jelínek do břevna domácí branky, míč se odrazil k Jozefu Weberovi a ten jej nekompromisně poslal do sítě. Do konce utkání se na skóre již nic nezměnilo a tak si nakonec hosté přece jen odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kučerov
Roman Slezák: Do dnešního utkání jsme šli s cílem získat bod. Kluci bojovali a dlouho se zdálo, že se nám podaří cíl splnit. Z inkasovaného gólu jsme zklamaní, ale za výkon musím hráče pochválit.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský: Dnes jsme museli nastoupit bez Dušana Švandy a Zbyňka Zbořila, ale podali jsme dobrý výkon. Opět se nám sice nedařilo proměňovat brankové příležitosti, ale nakonec jsme se gólu přece jen dočkali.



Sestavy


TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - R. Zabloudil [-] , O. Peitl [-] , J. Zahradníček [-] , J. Kolář [-] (86. M. Přezvinský [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Szendrei [-] (80. M. Rakus [-] ) , L. Kuba [-] (20. M. Klúč [-] ) , T. Neděla [-] , R. Vít [-] , T. Bednařík [-]

FK Drnovice B
I. Drbal [-] - M. Slavíček [-] , P. Měřínský [-] , V. Polišenský [-] , V. Zbořil [-] , J. Bula [-] - J. Weber [-] , R. Pytela [-] , Š. Hrubša [-] - O. Böhm [-] , J. Weber [-] (46. D. Slezák [-] )

ŽK: 47. T. Neděla - 31. J. Weber , 46. V. Zbořil , 80. D. Slezák , 89. I. Drbal .
Místo: Kučerov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šlesinger Adam - OLEJNÍČEK Zbyněk (N), ŽVÁTORA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.