Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habrovany podruhé doma nezaváhaly.


Branky


0

Mužstvo Habrovan mělo v posledních dvou kolech doma mužstva z konce tabulky. V minulém kole nedokázali habrovanští porazit doma poslední Bohdalice, ale v tomto kole si již dokázali poradit s mužstvem Kučerova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný, domácí se brzy ujali vedení Lukášem Pořízkem, ale hosté dokázali Miroslavem Sáckým vyrovnat. V poslední minutě prvního polořasu odpískal rozrohodčí Jakub Florian pokutový kop za faul a domácí brankář Radek Dvořáček vrátil svému mužstvu vedení. Hostům se zdála penalta přísná a hodně se na rozhodčího zlobili.

Ve druhém poločase domácí Lukášem Pořízkem rychle svoje vedení navýšili a vytvořili převahu. Další branku však vstřelil Michal Mrázek až těsně před koncem zápasu a rozhodl o vysokém vítězství Habrovan. Hráči Kučerova se snažili o zvrácení průběhu utkání, ale tentokrát se jim nedařilo ani zahrávání standardních situací a tak ve druhém poločase vyšli střelecky naprázdno.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Pro nás bylo dnešní utkání důležité hlavně z důvodu získání sebevědomí. Hráli jsme disciplinovaněji než soupeř, který se nechal rozhodit penaltou v poslední minutě prvního poločasu a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.




Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] (55. M. Luska [-] ) , M. Kadaňka [-] , J. Souček [-] - M. Pořízek [-] , J. Hejný [-] , A. Skřivánek [-] - R. Novotný [-] , L. Pořízek [-] - M. Mrázek [-]

TJ Kučerov
J. Kotulán [-] - J. Zahradníček [-] , M. Sácký [-] , J. Kolář [-] , M. Krejčí [-] , L. Szendrei [-] , M. Rakus [-] , M. Klúč [-] , R. Vít [-] (75. J. Šírek [-] ) , T. Bednařík [-] , O. Peitl [-]

ŽK: 45. J. Kolář , 58. M. Sácký .
Hráči zápasu: M. Kadaňka .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Florián Jakub - TRNAVSKÝ Pavel (N), PŘEZVINSKÝ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.