2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:30

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kučerov opět nevstřelil branku.


Branky


0

Už pět soutěžních kol se táhne černá šňůra kučerovského mužstva, které ještě nevstřelilo branku. Domácí tým nenápadně sbírá bodíky a na svém kontě má jedinnou podzimní porážku v minulém kole v Habrovanech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučerov opět začal s velkou snahou zlomit nepříznivý vývoj svého působení v soutěži. V úvodu utkání měl možnost vstřelit svouji první podzimní branku, ale Honza Zahradníček pokutový kop neproměnil. Byli to naopak domácí, kteří se ve dvacáté minutě Martinem Pavlíkem ujali vedení. Do přestávky se stav utkání již nezměnil.

Ve druhé půli měli hosté opět jednu velkou příležitost dosáhnout branky, ale opět Honza Zahradníček z přímého kopu nastřelil pouze břevno domácí branky,

V šedesáté minutě přidal Jakub Sedláček druhou branku domácích a zpečetil zasloužené vítězství Moravských Málkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravské Málkovice
Ladislav Grmela - trenér Moravských Málkovic: Naše výkony zatím neodpovídají našim představám, ale vzhledem k tomu, že jsme měli po většinu utkání převahu a dokázali proměnit některé z našich brankových příležitostí, zvítězili jsme zaslouženě.

TJ Kučerov
Roman Slezák - trenér Kučerova: Dnes jsme sice podali již trochu lepší výkon, ale na vstřelení branky a proto také na bodový zisk to pořád nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Moravské Málkovice
L. Ďuriník [-] - K. Klvač [-] , P. Harásek [-] (80. D. Langhammer [-] ) , R. Doupovec [-] , M. Vojtek [-] - J. Zbořil [-] , M. Pavlík [-] , R. Trněný [-] - R. Klvač [-] , T. Kudlička [-] (70. R. Posolda [-] ) , J. Sedláček [-] -


ŽK: 70. P. Harásek - 50. J. Kolář , 60. T. Bednařík .
Místo: Moravské Málkovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - ZACPÁLEK Milan (N), HANÁČEK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.