Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:15

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalické "béčko" stále bez bodu.


Branky


0

V Bohdalicích se už v průběhu jarní části soutěže snažili kádr "B" mužstva omladit o vlastní odchovance a tato snaha se projevila na výsledcích. Podobné pokračování má i začátek této sezóny, protože kvalita mužstev se po letní přestávce hlavně vlivem většího počtu sestupujících ještě zvýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný a po první brance, kterou vstřelil brankář Lukáš Plhal odchovanec bohdalického fotbalu v dresu Lysovic z pokutového kopu, stačili domácí rychle vyrovnat. Po rohovém kopu se prosadil Milan Formánek. Hostující Michal Neděla ještě do poločasu křížnou střelou zajistil lysovickému mužstvu vedení.

Ve druhém poločase se již začala projevovat větší zkušenost hostujících hráčů a po akci Lukáše Foldyny vstřelil Aleš Martínek třetí branku Lysovic. Téměř vzápětí stanovil konečné skóre zápasu technickou střelou znovu Michal Neděla. Domácí mužstvo ohrožovalo branku hostí  ze standardních situací, ale  na výsledku se již nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohdalice B
Jaroslav Vala - hráč Bohdalic "B": Úrověň soutěže se v novém ročníku příchodem mužstev, která sestoupila z okresního přeboru zvýšila a naše omlazené mužstvo na tyto soupeře zatím nemá.

TJ Lysovice
Lukáš Foldyna - kapitán Lysovic: Přestože jsme dnes nepodali svůj nejlepší výkon, stačilo to na vysoké vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Bohdalice B
P. Schöfr [-] - J. Vala [-] , F. Petko [-] , J. Krška [-] - M. Horák [-] , R. Vaculčík [-] , P. Pacula [-] , M. Formánek [-] - M. Horák [-] (46. L. Langhammer [-] ) , M. Záruba [-] , M. Smejkal [-] (67. J. Cingel [-] ) -

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - P. Neděla [-] , Č. Malcher [-] , L. Šmerda [-] - P. Neděla [-] , P. Procházka [-] , M. Neděla [-] , J. Poprik [-] - A. Martínek [-] , L. Foldyna [-] - M. Brovják [-]

Místo: Bohdalice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kratochvíl Milan - VINKLÁREK Václav, ORÁLEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.