1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dušan Švanda v Hošticích záměrně neproměnil penaltu.


Branky


0

Drnovické béčko v posledních zápasech trápí proměňování brankových příležitostí a proto také o vítězství musí bojovat do posledních minut zápasu. Na utkání s nimi se mužstva dokáží namotivovat a ve vypjatých momentech hledají hledají příčiny svých porážek všude jinde než ve fotbalových kvalitách drnovických hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo začalo proti vedoucímu mužstvu tabulky velmi rázně a již ve čvrté minutě se po chybě hostujícího brankáře Ivana Drbala, Zdeňkem Švábem dostalo do vedení. Obraz hry byl v prvním poločase stejný jako v jiných zápasech drnovického béčka. Hosté kombinovali, drželi míč a do šancí se dostávali po kolmých přihrávkách po stranách hřiště. Domácí hrozili z rychlých brejků, ale k dalším brankám už je hostující obrana nepustila. Ve čtyřicáté třetí minutě došlo v pokutovém území domácích k nešťastnému zranění Davida Slezáka. Rozhodčí Jaroslav Kolečkář nařídil  pokutový kop proti domácímu mužstvu. Protože se s tím domácí hráči i příznivci nedokázali vyrovnat, a v jeho rozhodnutí viděli snahu pomáhat hostjícím mužstvu, Dušan Švanda zahrál penaltu do rukou domácího brankáře Jiřího Jenáčka.  

I ve druhém poločase byla hra podobná jako v první části hry, ale s tím rozdílem, že hosté začali střílet branky. V šedesáté minutě se domácí dožadovali odpískání faulu a z rychlého protiútoku Radek Pytela po obejití brankáře vyrovnal. V osmdesáté třetí minutě o vítězství hostů rozhodla tečovaná střela střídajícího Jiřího Handla.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík: Vyrovnanému zápasu by slušela remíza, výsledek ovlivnil rozhodčí, bohužel mám pocit, že v každém utkání drnovického béčka má rozhodčí z hráčů příliš velký respekt a píská jednostranně. Děkujeme Dušanu Švandovi za neproměnění penalty.

FK Drnovice B
Radek Pytela: V posledních zápasech se nám nedaří vypracovat si takové množství brankových příležitostí, jako jsme si vypracovali na začátku sezóny a když už, tak je nedokážeme proměnit. Proto mužstva soupeře cítí příležitost nás porazit a o body musíme vždycky bojovat až do závěru utkání.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] (83. V. Hort [-] ) , M. Hlaváč [-] (78. A. Štolfa [-] ) , J. Kocourek [-] - P. Orbán [-] , M. Autrata [-] , F. Kocourek [-] , P. Kozák [-] - O. Petružela [-] , Z. Šváb [-] (78. Z. Hudec [-] )

FK Drnovice B
I. Drbal [-] - P. Měřínský [-] , D. Slezák [-] (43. M. Mazal [-] ) , M. Slavíček [-] , J. Bula [-] - Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] , D. Švanda [-] - J. Weber [-] , M. Jelínek [-] (46. J. Handl [-] ) , O. Böhm [-] (78. J. Pospíšil [-] ) -

ŽK: 58. M. Hlaváč - 48. P. Měřínský .
Hráči zápasu: P. Kozák - D. Švanda .
Místo: Hoštice. Rozhodčí: Kolečkář Jaroslav - JANEČEK Antonín (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.