Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po hattricku na obou stranách


Branky


12. M. Boráň , 15. D. Novotný , 58. D. Novotný , 70. D. Novotný , 75. M. Svoboda - 25. M. Zigo , 65. M. Zigo , 84. M. Zigo
0

Souboj Pavlic s Grešlovým Mýtem přinesl také souboj dvou střelců domácho Davida Novotného a hostujícího Miroslava Ziga. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili domácí, kteří již po 15 minutách vedli 2:0. Trefil se Boráň a Novotný. Hosté v 25. minutě snížili na 2:1 zásluhou Ziga. Do poločasu se stav již nezměnil.

Po přestávce jsme na další branku nemuseli čekat dlouho, v 58. minutě přidal svůj druhý gól Novotný. V 65. minutě snížil Zigo opět na rozdíl jedné branky. Na to ale odpověděl o 5 minut později domácí Novotný a završil tak hattrick. Pátou branku domácích přidal v 75. minutě Svoboda. Na konečných 5:3 snižoval v 84. minutě hostující Zigo a dovršil také svůj hattrick.



Sestavy


TJ Pavlice
D. Coufal [-] - G. Bursík [-] (72. L. Němec [-] ) , A. Čech [-] (78. S. Turek [-] ) , M. Veleba [-] , R. Částek [-] - M. Boráň [-] , A. Sedláček [-] (52. V. Březina [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Petrů [-] - D. Novotný [-] (80. L. Novotný [-] ) , K. Bohdálek [-] (85. F. Karpíšek [-] )

SK Grešlové Mýto
J. Holík [-] - J. Vošmera [-] - T. Musil [-] , R. Svoboda [-] , M. Hobza [-] , K. Říha [-] , R. Říha [-] , K. Svoboda [-] , L. Pop [-] , M. Zigo [-] , D. Horváth [-]

Hráči zápasu: D. Novotný - M. Zigo .
Místo: Pavlice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRULA Jaroslav - LAŠTŮVKA Radomil (N), ČANĚK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.