3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Liberecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desná doma zdolala Stráž pod Ralskem


Branky


0

V tomto utkání pátého kola Liberecké 1.A třídy se střetly celky TJ Desná a FK Stráž pod Ralskem. Dnešním hostům se doposud nepodařilo získat ani bod, a tak museli opravdu zabojovat. Naopak Desná už měla na kontě čtyři body za jednu výhru a remízu, což je stavělo do role favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ve znamení neefektivnosti

Do první poloviny zápasu vstoupili lépe domácí. Měli o poznání více ze hry, ale větší gólové šance si nedokázali vytvořit. Domácí mohli jít do vedení již v 8. minutě po centru Sekaniny, ale Pfeifr mířil vedle. Hned na to musel domácí Doubek kontrolovat závar před bránou, který vznikl po trestném kopu hostí. Domácí stále hrozili, ale nedokázali se gólově prosadit. V 36. minutě mohlo však být všechno jinak. Po střele hostů z rozehraného trestného kopu zachraňoval na poslední chvíli obětavým zákrokem před brankovou čarou Křemen. Do konce poločasu už se stav utkání neměnil a zůstal nerozhodný - 0:0.

Domácí do vedení poslal Špaček

Ani v druhé půli se domácí nepřestávali hrnout za vítězstvím a vytvářeli si slibné šance. Hned v úvodu mohli jít do vedení, když Špaček po narážce s Pfeifrem šel sám na gólmana hostů, kterého však jenom nastřelil. V 58. minutě přišla přesná přihrávka na Kopala, ten poslal nádherný pas do vápna, kde našel Špačka, který tuto šanci s přehledem využil a poslal svůj tým do vedení. Další minuty byly jasně v režii Desné, když se mohli gólově prosadit Kumbera nebo Špaček, ale ani jeden stav utkání nezměnil. V 80. minutě se nádherně trefil z vápna domácí Pfeifer a poslal svůj tým do vedení 2:0. Na to hosté už opravdu nedokázali odpovědět. V 87. minutě přišel ještě hřebík do rakve v podobě třetí gólu, když se po přiťuknutí Kumbery přesně trefil Mejsnar a zvýšil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


Desná
Petr Kopal - Vedoucí TJ Desná: "V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale mnoho příležitostí ke vstřelní branky jsme si nevytvořili, pár slibně vyhlížejících příležitostí jsme neproměnili, ani hosté se nedokázali prosadit a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Ve druhém poločase jsme si vytvořili převahu a byli jsme výrazně aktivnějším mužstvem, které šlo cílevědomě za vítězstvím. Vytvořili jsme si řadu příležitostí a tři z nich dokázali zúročit ke vstřelení branky."




Sestavy


Desná
S. Doubek [-] - L. Kulhánek [-] , K. Čermák [-] , M. Křemen [-] , P. Kovář [-] - M. Pfeifer [-] (81. K. Ngueyen [-] ) , J. Mejsnar [-] , F. Sekanina [-] , M. Kopal [-] (89. P. Žanta [-] ) - D. Špaček [-] , K. Kumbera [-] -

FK Stráž pod Ralskem
V. Lahůlek [-] - M. Roll [-] , T. Košťál [-] , J. Vinš [-] , O. Moravčík [-] - R. Špivák [-] , M. Sedláček [-] , M. Libich [-] , T. Kotek [-] (58. A. Kelbl [-] ) , J. Mitáč [-] - T. Cerman [-] -

ŽK: 35. K. Čermák , 45. L. Kulhánek , 86. J. Mejsnar - 73. M. Roll , 76. T. Cerman .
Místo: UMT. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mařatka Karel - ČURDA Michal, VYDRA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Pěnčín 19 59:19 50
2 SK Jívan Bělá 19 51:21 43
3 SK Studenec 19 59:32 38
4 TJ Tatran Bílý Kostel nad Nisou 19 46:36 36
5 Jiskra Mšeno 20 38:35 31
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Studnička 23
2 Jan Řeháček 20
3 Jakub Obršlík 17
4 Tomáš Bárta 13
5 Dominik Dupač 13
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 65 48,9% 0
2 Jiří Klik 63 50,0% 0
3 Radek Hruška 38 41,8% 0
4 Vojtěch Brož 18 40,9% 0
5 Miroslav Liška 17 48,6% 0
Zobrazit celou tabulku