Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyhrál Pěnčín 3:2


0

Domácí borci, kteří obahují titul z minulých let udělali další krok k získání mistrovské trofeje i v tomto roce. Na domácím hřišti přehráli silnho soka z Albrechtic, který přijel s odhodláním přivést minimálně bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek Pěnčína

Pěnčín nastoupil k domácímu utkání jako favorit. Začátek zápasu vyšel lépe domácímu týmu, když už v 15. minutě nastartoval motor domácího týmu Vysyl Nemyrovskyy. Neuběhlo ani 5 minut a v 19.minutě to bylo 2:0. Lukáš Pešat si naběhl na centr a uklidilíč do sítě. Hostující obrana, tak ulehčila zápas Pěnčínu a mohlo být ještě hůře. Dalšíc chyby, které Abrechtice dělaly nebyly dále potrestány, a tak v 42.minutě  zafungovalo pravdilo nedáš-dostaneš. Na rohový kop si naskočil Michal Bělohlávek a snížil na 2:1. Nic zajímavého se do konce poločasu nestalo. Domácí tým mohl jen litovat zahozených šancí a čekal se tak urputný boj o vyrovnání Albrechtic ve 2 půli hry.

Skvělý brankář Pivrnec

Ve druhém poločase hosté otevřeli svoji hru a snažili o srovnání stavu. Krásnými akcemi ohrožovali domácí tým, ale proti byl brankář domácích Pivrnec. Muž s číslem 30 tasil jeden zákrok, za druhým a hostující hráči byli chvílemi až neštastní.  Bohužel pro hostující tým, který měl enormní snahu o vyrovnání přišlo pro ně 15 minut před koncem boxerské K.O. Po další chybě v obraně Albrechtic se po brejkové situaci v 77.minutě prosadil domácí hráč Vysyl Nemyroskyy. Ten se společně s brankářem Pivrncem stal katem Albrechtic. V závěru měli hosté řadu rohů, ale opět se překonával brankář Pivrnec, který si svýmy výkony říká o místo ve vyšších soutěžích. V 88.minutě vstřelil branku útěchy Marek Štěpnička, který uplatnil svůj důraz v šestnátce a snížil na konečných 3:2 pro domácí. Pěnčín se mohl radovat z dalšího a velmi důležitéo zisku 3 bodů do tabulky pravdy.



Ohlasy k zápasu



TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín
Jiří Krumbholz ( jednatel TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín): Domácí byli sehranější a bylo vidět, že hrají tuto soutěž déle než naše mužstvo, které se musí stále zlepšovat v určitých pasážích hry, kdy dochází k chybám. Bylo škoda, že se nám nepodařilo vsítit vyrovnávací branku, protože tolik příležitostí, co jsme měli bychom v dalších utkání mít nemuseli.



Sestavy


Pěnčín
J. Pivrnec [-] - J. Zapadlo [-] , L. Pszyk [-] , L. Mrklas [-] , V. Nemyrovskyy [-] , M. Lang [-] , P. Bukvic [-] , L. Šikola [-] (56. L. Pumrle [-] ) , L. Pešat [-] (87. J. Vanca [-] ) , Š. Sobotík [-] , O. Mastník [-] (46. M. Matúška [-] )

TJ Albrechtice v Jiz.horách/Jiřetín
R. Bártl [-] - J. Pipek [-] , J. Pecháček [-] , P. Zelinka [-] , L. Koldovský [-] , M. Vaněček [-] , M. Vávra [-] , J. Bělohradský [-] (46. J. Hradecký [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Bělohlávek [-] (77. M. Štěpnička [-] ) , R. Svoboda [-]

ŽK: 67. M. Vaněček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Malena Martin - DROBNÍK Jakub, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Držkov 19 77:35 44
2 Jilemnice 19 66:42 38
3 SK Zásada 19 50:36 35
4 Pěnčín B 18 74:47 35
5 Smržovka 19 53:40 34
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Michal Kohout 18
2 Jakub Zapadlo 18
3 David Hloušek 15
4 Petr Mätzelt 14
5 Martin Kotyza 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 75 63,0% 0
2 Petr Řezníček 72 62,6% 1
3 Venca Likeš 69 54,8% 0
4 Radek Hruška 40 47,6% 0
5 Vojtěch Brož 12 40,0% 0
Zobrazit celou tabulku