Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 11:00

8.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zatím nejvyšší debakl zaznamenaly Holany


0

V 8. kole 1.B třídy západ hostily Holany Frýdlant B. Utkání bylo od počátku jednoznačné a Holany si mohou připsat další tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek do poločasu

Začátek utkání Frýdlantští vůbec nezvládli a po třech hrubkách, na kterých se podíleli Vocásek, Ponc a Suk, prohrávali za 30 minut o čtyři branky. Špatný výkon na nerovném povrchu se promítl do útoku, který u Frýdlantu neexistoval, jen tři střely z dálky vytrhly gólmana z nečinnosti. Domácí v pohodě navýšili na poločasových 6:0. Mezi střelce se zapsaly Serdel, Fořtík, Sýkora, Bečvařík, Šanda a Mikysa.

 

Holanská desítka

Po přestávce hostující Frýdlant srovnal hru a držel domácí na uzdě, ti 25 minut vůbec neohrozili bránu. Jenže v 71. minutě hosté inkasovali spornou branku, hosté se domnívali, že padla přímo z autu, ale rozhodčí viděl teč míče, tudíž branku uznal. Tento gól definitivně Frýdlant rozklížil a tak inkasoval ještě třikrát a domácí se tak dočkali dost nečekané desítky, kterou mají na svědomí střelci Serdel, který zpečetil hattrick, Bečvařík a střídající Mašek.

 



Ohlasy k zápasu


Dynamo FC Holany
Trenér: Před zápasem bych opravdu nečekal, že soupeři dáme deset branek a neinkasujeme, ale stalo se a jsem za to velmi rád.




Sestavy


Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - P. Nedbal [-] , O. Kočí [-] , J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] - J. Souček [-] , P. Šanda [-] (46. V. Mašek [-] ) , V. Serdel [-] , P. Sýkora [-] - J. Fořtík [-] , J. Bečvařík [-]

Slovan Frýdlant B
M. Němec [-] - J. Vocásek [-] , J. Záruba [-] , J. Pleskač [-] , L. Peml [-] - M. Patrman [-] , M. Lopuszynski [-] , D. Ponc [-] - K. Suk [-] (46. O. Marek [-] ) , J. Buřita [-] (46. V. Válek [-] ) , J. Bartoš [-]

ŽK: 64. V. Serdel .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Maruška Radek - RYMPLER Roman, DYTRT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.