J. Chlum 30.
L. Mikysa 45. (vl.)
2:4
(2:1)
16. M. Kraus (vl.)
58. J. Bečvařík
61. J. Fořtík
85. T. Bolard (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holany zvítězily i v dalším utkání


Branky


30. J. Chlum , 45. L. Mikysa (vl.) - 16. M. Kraus (vl.) , 58. J. Bečvařík , 61. J. Fořtík , 85. T. Bolard (vl.)
0

V 5. kole I. B třídy západ jsme měli možnost zhlédnout utkání dvou celků, kdy jako domácí tým se představily Hodkovice a za hosty to byl celek z Holan, který jako nováček soutěže předvádí velmi slušné výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasová branka ovlivnila vývoj utkání

Poločas se hrál ve vysokém tempu a Hodkovičtí se k  první příležitosti dostali v 15. minutě, kdy Bouškův centr hlavičkoval těsně vedle Chlum. Pak se gólově prosadil jeho spoluhráč Chlum. Holany poté nechaly vyniknout domácího gólmana a opět Chlum v šanci nastřelil jediného clonícího beka a po půl hodině hry se konečně trefil a Hodkovice vedly 2:0. Na závěr poločasu Bouška po centru Dostrašila mířil nad a klasickým „nedáš, dostaneš“ se prosadil Mikysa. Takže poločas skončil výsledkem 2:1.

Úpadek výkonu domácích

Na začátku druhého poločasu jako by Hodkovice přestaly hrát. Přestalo se jim dařit ve všech směrech, zbytečně faulovaly a výkon byl dost ustrašený. Hosté otočili zápas dvěma využitými trestnými kopy do 61. minuty. Domácí se vzpamatovali až v závěru, kdy posledních deset minut soupeře zmáčkli. Ale jejich tlak byl jalový, naopak Holany náskok ještě pojistily čtvrtým gólem.

 



Ohlasy k zápasu



Dynamo FC Holany
Radek Havránek (hráč Holany): Další vítězství na našem kontě, jsme za to velmi rádi a doufáme, že nám fazóna vydrží co nejdéle.



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
R. Švanda [-] - M. Kraus [-] , M. Hanisch [-] , M. Škopan [-] , M. Řepka [-] (66. P. Nevyhoštěný [-] ) , V. Bouška [-] (68. M. Gavala [-] ) - D. Dostrašil [-] (81. T. Bolard [-] ) , J. Chlum [-] , R. Strnadel [-] , M. Tóth [-] - L. Pavlík [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - P. Nedbal [-] , L. Mikysa [-] , J. Koleňák [-] , J. Kraus [-] (82. L. Koleňák [-] ) - J. Souček [-] , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] , R. Torba [-] - J. Fořtík [-] (73. V. Mašek [-] ) , J. Bečvařík [-]

ŽK: 52. M. Kraus , 55. D. Dostrašil , 60. M. Škopan - 22. J. Koleňák .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Čuřík Tomáš - RYMPLER Roman, MAŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.