3:4
(2:3)
12. J. Kaufman (p.)
19. R. Horyna
44. L. Brož (p.)
55. L. Brož
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce úspěšnější favorizované Libišany


Branky


17. M. Havránek , 30. A. Valenta , 79. D. Žalud - 12. J. Kaufman (p.) , 19. R. Horyna , 44. L. Brož (p.) , 55. L. Brož
0

Sedm branek za zápas a z toho ještě 5 za první poločas, to se jen tak nevidí. Mladíci z Chrudimi dokázali favorizované Libišany pěkně potrápit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V přetahovnané šli v závěru poločasu do vedené Libišany

V tomto zápase se střetlo dravé mládí chrudimského C-týmu s velezkušenými hráči Libišan. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté.  V jedenácté minutě zastavil domácí brankář Kudláček útok hostí nedovoleně a rozhodčí musel odpískat penaltu a zákrok Kudláčka ohodnotit žlutou kartou. Penalty se ujala největší star ligy Jiří Kaufman. To hosty v dopolední hodinu probudilo a rozjeli kolotoč akcí. Přestali však bránit a z protiútoku vyrovnal Martin Havránek. Radek Horyna o dvě minuty později vrátil hlavou po centru od rohového praporku Libišanům vedení.

 

Hosté se prosazovali v individuálních akcích, ale příliš nekombinovali. Ve 30. minutě zachytili míč a v brejku přihrával Havránek Antonínu Havelkovi, který opět srovnal stav zápasu. O deset minut později dala Chrudim další branku. Ta však nebyla pro ofsajd uznána. Naopak na druhé straně dal v samotném závěru gól z křídla Lukáš Brož.

Libišany byly v druhé půli lepší a nakonec zvítězily

Na začátku druhé půle se kopala po dalším faulu Kudláčka další penalta a hosté odskočili na rozdíl dvou branek.  Chrudim se nevzdala a bojovala dál. Deset minut před koncem snížil na rozdíl jediné branky z volného přímého kopu Daniel Žalud. Přesto měli hosté více příležitostí, a mohli vedení  ještě zvýšit.

 

Chrudimští mladíci se nepřevedli ve vůbec špatném světle a s prvním týmem tabulky nabitém hvězdami, které hrály v nejvyšší soutěži, hráli vyrovnaný zápas.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí mužstva): Sehráli jsme utkání se soupeřem, který oplývá velmi zkušenými hráči. Naši hráči získali další cenné zkušenosti. Dokázali jsme vstřelit tři góly což je pozitivní a výkony některých hráčů snesou přísnější měřítko. Škoda herní nevyzrálosti, soupeř ač byl kvalitní a velmi nebezpečný dopředu, vzadu doslova hořel. Nic méně jsme více gólů nevstřelili a musím tak soupeři pogratulovat k výhře. Nutno dodat, že vzhledem k šancím zasloužené.
Zase jsme přinejmenším další 4 branky nedali a šance neproměnili, ale nakonec nám čtyři góly na všechny body stačily. Směrem dozadu to nebylo moc dobré a domácí nás z rychlých kontrů dost větrali. Ve středu v Pardubicích to bude muset být v defenzívě víc na jistotu, hráči Pardubiček by nás za podobná okna v obraně mohli potrestat víc než mladíci z Chrudimi.



Sestavy


MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - L. Pilař [-] (29. M. Svoboda [-] ) , D. Žalud [-] , A. Valenta [-] , T. Mervart [-] , R. Zjevík [-] (79. J. Jindrák [-] ) , J. Andrle [-] , A. Bureš [-] (56. M. Šprongl [-] ) , O. Dušek [-] , P. Pejcha [-] , M. Havránek [-] (77. F. Holík [-] )

FC Libišany
D. Šimon [-] - V. Strnad [-] , D. Klement [-] , M. Hron [-] , T. Kučera [-] - M. Vodička [-] (72. P. Kuric [-] ) , A. Machala [-] (77. J. Ringel [-] ) , J. Vydarený [-] , R. Horyna [-] - J. Kaufman [-] (89. P. Vích [-] ) , L. Brož [-]

ŽK: 11. L. Kudláček , 14. J. Andrle , 64. M. Havránek - 70. R. Horyna , 82. M. Hron , 86. J. Ringel .
Hráči zápasu: R. Horyna .
Místo: UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Obajdin Jan - ČECH Karel, ČAD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.