2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Zámrsku proti Pardubičkám skončil smírně


Branky


0

Po vyrovnaném poločase, který ale ovládli domácí, přišlo vyrovnání týmu z Pardubic. Znovu tak přišla věc, která tuto soutěž dělá zajímavou, tedy když nerozhodne 90 minut hry, přichází se hned na penalty. Pardubičky však neproměnily ani jednu a tak o tom, kam poputuje bod navíc nebylo pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnaném poločase odcházeli do kabin šťastnější domácí

Pardubičky po dvou domácích utkáních v řadě putovaly do Zámrsku. V Zámrsku je, ač to dle tabulky nevypadalo, čekal velmi těžký zápas. Domácí byli na hosty z krajského města velmi dobře připraveni.

 

První velká šance přišla hned po sedmi minutách hry, Hráč Zámrsku, Bálek, však pálil jen do připraveného Kouby.  O šest minut později měl další příležitost tentýž hráč. Kouba si při likvidaci této střely musel snažit již o něco více. Za domácí na to odpověděl dělovkou Mrázek. Jeho střela však šla mimo bránu, kterou střežil Lorenc. V 17 minutě šel sám na bránu hráč domácích Novotný rovněž bez úspěchu.  V 27. byl sražen Prokůpek a Pardubičky se dožadovaly penalty. Rozhodčí jejich přání nevyslyšel.  O tři minuty později kopal hráč hostí Mráz volný přímý kop. Centroval na Froše, který netrefil bránu. O pár vteřin později stříle ze strany Semínko z Pardubiček, jeho střela byla tečována nad bránu. Z následného rohu pálil Krejčí mimo. Opět tak platilo přísloví „nedáš-dostaneš“.  Z velké dálky rozehrával přímý kop Roman Matoušek. Jeho vysoký centr skončil za pomocí spojnice v bráně.  Těsně v závěru spadl v pokutovém území Prokůpek a hosté se marně opět dožadovali penalty.

Prokůpek zápas vyrovnal

Po přestávce se do toho hosté pořádně obuli. Dobrou příležitost měl z dálky Mráz, zatím bez úspěchu. Vyrovnat se Pardubičkám podařilo po patnácti minutách hry. Patrik Prokůpek vyslal z deseti metrů před vápnem bombu, která skončila v síti Zámrsku. Za dvě minuty mohli hosté dokonce otočit, ale Peterkovi se nepodařilo trefit odkrytou bránu. V zápětí se začalo přitvrzovat a tak začaly létat i žluté karty.

 

Šancí naopak moc nebylo. Deset minut před závěrečným hvizdem pálil Csernyanszký a Prokůpek se blýskl i na druhé straně hřiště, když vyhlavičkovával jeho ránu z brankové čáry. Na druhé straně měl šanci Krejčí, ale bránu ve stresu přestřelil. V posledních vteřinách hry mohl ještě rozhodnout Peterka, ale ani on neuspěl. Zápas tak dospěl až do pokutových kopů.

Pardubičky nedokázaly proměnit ani jednu penaltu

Domácí byli v pokutových kopech neomylní. Když ze strany Pardubiček při penaltovém rozstřelu postupně neproměnili Krejčí, Strachota ani Prokůpek bylo o vítězi zápasu jasno.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Tomáš Mrázek: V Zámrsku se dal očekávat velmi těžký duel a to se také nakonec potvrdilo.



Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - T. Houžvička [-] , P. Matoušek [-] , R. Peterka [-] , M. Bálek [-] , M. Novotný [-] (77. A. Csernyanszký [-] ) , M. Jiráský [-] , R. Mudrich [-] , R. Matoušek [-] , P. Kajsrlík [-] , J. Bureš [-]

SK Pardubičky
M. Kouba [-] - P. Prokůpek [-] , P. Münzberger [-] (58. L. Svoboda [-] ) , Š. Strouhal [-] , I. Seemann [-] (46. J. Strachota [-] ) - R. Froš [-] , O. Mráz [-] - T. Mrázek [-] (46. J. Kopp [-] ) , F. Krejčí [-] - D. Semínko [-] (70. M. Svoboda [-] ) , J. Hrebenar [-]

ŽK: 65. R. Peterka , 71. M. Bálek - 27. I. Seemann , 87. P. Prokůpek , 87. L. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Lorenc .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krajčí Radek - PAVLAS Jiří, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.