3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 14:30

3.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O povětrné neděli rozhodly o vítězství Luže standardní situace


Branky


0

V utkání kde byl silným hráčem vítr se z vítězství nakonec radovali hráči Luže. Po poločasové remíze rozhodly v druhém poločase standardní situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luže otevřela skóre, ale do kabin se šlo nakonec s vyrovnaným stavem

Během celého utkání panoval velmi silný vítr. V první půli hrály povětrností podmínky ve prospěch hráčů Jiskry Litomyšle. Ti šli hned v deváté minutě do vedení. Za dlouhým míčem se vydal Ladislav Severa. Brankář Luže Schmeiser s výběhem zaváhal, útočník Litomyšle byl u míče dříve a poslal jej s přehledem do sítě.

Litomyšl byla více u míče, ale větší šance se ji vytvořit nepodařilo. Naopak je svými výpady trápilo domácí rychlé křídlo Herenčák. Právě on v 39 našel přesně na malém vápně Ondřeje Merkla a pro něj bylo vyrovnání lehkou prací.

 

Do kabin se tak šlo smírně 1:1. Oba týmy bojovaly, ale hrálo se velice slušně. Během celého zápasu nebyla udělena jediná žlutá karta.

Po dvou standardkách bylo jasno

Po výměně stran začala Litomyšl tahat za kratší část provazu. Přestože ve středu hřiště byl zápas vyrovnaný, tak se hosté téměř nedostali do šestnáctky. Domácí hráli jednoduše a vyčkávaly na chybu soupeře.

 

Ta přišla v 74. minutě, kdy Lukáš Merkl rozehrával přímý kop z ostrého úhlu. Nenápadná střela skončila za zády brankáře Miroslava Malého. A když o pět minut později přesnou ranou po rohovém kopu skóroval Šimon Stoklasa, začínalo být o osudu utkání rozhodnuto. Jiskra se do konce zápasu už nedostala ani ke střele na bránu a tak utkání nemohlo skončit jinak než vítězstvím TJ Luže.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Litomyšl
Pavel Švec, trenér Jiskry Litomyšl: Porážka mě mrzí, v utkání jsme zklamali. I když jsme měli dobrý začátek a poměrně brzy jsme se dostali do vedení, tak to nestačilo. Nepodali jsme výkon, jaký jsem očekával. Zápas jsme prohráli zejména ve středové formaci. Hráli jsme na pět záložníků, ale nebylo to bohužel vidět tak, jak bychom potřebovali. Měli jsme vytěžit více z prvního poločasu, ve druhém nás potopili hrubé individuální chyby, které nezůstaly bez trestu. Domácí využívali to, co je jim vlastní, tedy hlavně standardky. Pro nás to není konec světa, soutěž je stále na počátku, ale máme hodně na čem pracovat.



Sestavy


TJ Luže
M. Schmeiser [-] - Š. Stoklasa [-] , P. Mužíček [-] , M. Mašek [-] , V. Roubínek [-] - M. Horáček [-] , M. Kopecký [-] , O. Merkl [-] , J. Harenčák [-] - L. Merkl [-] , L. Naď [-] -

TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - J. Hašek [-] , J. Štoudek [-] , M. Vomočil [-] , P. Urban [-] - J. Paclík [-] (89. M. Severa [-] ) , M. Sršeň [-] , V. Kristek [-] , L. Severa [-] , P. Kundera [-] - J. Zeman [-] (50. R. Janoušek [-] ) -

Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ujec Jiří - MRÁZEK Aleš, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.