Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany v Pardubicích potvrdily svou kvalitu


Branky


0

Jiří Kaufman vstřeli dvě branky za 15 minut hry, ale zápas pro zranění nedohrál. Předčasně ze hřiště odešel i brankář Libišan David Šimon. Po jeho vyloučení zápas dochytal záložník Adam Machala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaufman dal za čtvrt hodiny dvě branky

O vloženém prvním kole, které se hrálo nezvykle ve středu, dorazil do Pardubic tým prvních Libišan. Hosté začali svou typickou ofenzivní hrou. Z protiútoku ale už v šesté minutě inkasovali. Skóre otevřel obránce Pardubiček Jan Kopp. Odpověď ale přišla bleskurychle. Vyrovnal bývalý prvoligový fotbalista Jiří Kaufman. Stejný hráč v patnácté minutě vyrovnal. Libišany byly nadále aktivnější. Vytvořili si sedm velkých šancí, ale žádná už brankou neskončila.

Zápas dochytal záložník Machala

Do druhého poločasu nenastoupil autor dvou branek, se zraněním se dlouhodobě potýkající, Jiří Kaufman. Nahradil ho Petr Vích a na hře Libišan to nebylo znát. Hned po rozehře přidal třetí branku hostí po přihrávce Machaly Michal Vodička. Z obou stran aktivnímu fotbalu kralovaly Libišany. Nebýt brankáře Zahradníka, tak by vedli ještě větším rozdílem. Nicméně se domácím podařilo dát v 59. kontaktní branku zásluhou Ondřeje Rezka. Naděje však trvala jen tři minuty. Lukáš Brož krásně centroval do vápna a David Kučera už míč jen uklidil na 4:2. Pět minut před koncem hry fauloval mimo vápno ve velké šanci brankář Libišan David Šimon a dostal červenou kartu. Zápas úspěšně dochytal  záložník Adam Machala. 



Ohlasy k zápasu



Konec podzimní sezóny nás zastihl v situaci, kdy dozadu hrajeme hodně lehkovážně a směrem dopředu si vytvoříme kromě proměněných branek spoustu dalších vyložených šancí, bohužel s nulovou produktivitou. Byl to zápas vyloženě pro diváka, fotbal v tempu, s nasazením a spoustou branek. Byl to zápas bez hluchých míst, stále se něco dělo. Domácí bojovali, zápas odjezdili, nedali nám zadarmo ani metr, ale větší fotbalovost byla na naší straně. Pochvala pro celý tým, bylo se na co dívat !!! Směrem k poslednímu zápasu moc dobré zprávy nemáme. Přišli jsme o brankáře Šimona, o půlce střídal kvůli zranění Jirka Kaufman, ale musíme to ještě před zimní pauzou zvládnout.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Bednář [-] (64. O. Mráz [-] ) , P. Münzberger [-] , J. Hrebenar [-] , J. Kopp [-] (56. R. Froš [-] ) , Š. Strouhal [-] (74. M. Kantor [-] ) - D. Málek [-] (29. D. Čáň [-] ) - F. Krejčí [-] - O. Rezek [-] , D. Martan [-] (83. I. Seemann [-] ) , P. Prokůpek [-]

FC Libišany
D. Šimon [-] - V. Strnad [-] , D. Klement [-] , M. Hron [-] , T. Kučera [-] - M. Vodička [-] (76. P. Kuric [-] ) , A. Machala [-] , J. Vydarený [-] (90. D. Pekáč [-] ) , R. Horyna [-] - J. Kaufman [-] (46. P. Vích [-] ) , L. Brož [-]

ŽK: 25. D. Martan , 40. J. Kopp , 41. O. Rezek , 73. Š. Strouhal - 33. A. Machala . ČK: 85. D. Šimon .
Hráči zápasu: P. Zahradník - J. Kaufman .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lukes Zdeněk - SMOLA Vojtěch, LANGR Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.