Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim do zápasu vběhla naplno

Gólová centrifuga se roztočila již ve druhé minutě. Od prvních vteřin aktivní domácí se dostali k rohovému kopu. Ten rozehrával Andrle, centroval na Martina Havránka, a ten hlavou poslal míč do sítě. To domácí nabudilo a dostali soupeře pod tlak. To přineslo další ovoce v 28. minutě, kdy Josef Stránský se prodral do šestnáctky a křižnou střelou do protipohybu brankáře Češky zvýšil na 2:0. Hned za dvě minuty ale přišlo snížení. David Götz dorazil odraženou střelu. Do konce poločasu se již skoóre neměnilo.

Z poločasu plného zvratů odešla nakonec šťastnější Chrudim

O přestávce došlo k řešení nejasností ohledně nového jména hráče Němce. Situace se v klidu vyjasnila. Do nového poločasu vstoupili lepší kopačkou hosté. Ve 49. minutě byla po zákroku na Linharta odpískána penalta ve prospěch Starého Hradiště. Obrat dokončili hráči Sokola v desáté minutě druhého jednání.  To zařídil Tomáš Lipavský, který z úhlu prostřelil Kudláčka. Domácí razantně zamíchali sestavou. Na hřiště postupně přišli Zrůst, Šprongl a Žalud. Na jejich hru to mělo pozitivní efekt.  Obrana Starého Hradiště musela čelit útokům Chrudimi a takříkajíc zuby-nehty držela jednobrankové vedení. Vyrovnání zařídil střídající Jaroslav Jindrák proběhnuvší půl hřiště a zavěsivší do šibenice starohradišťtské brány. Poslední zvrat v zápase měl na svědomí Daniel Žalud. Po nádherné kombinaci rozhodl pro Chrudim zápas.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí mužstva): Odehráli jsme kvalitní utkání. Výsledkově to bylo jako na houpačce, ale jsem rád, že jsme tento zápas právě jak herně tak i výsledkově zvládli. Byla to přestřelka, ale předvedli jsme kvalitní výkon podpořen bojovností a touhou po vítězství.




Sestavy


MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - P. Pejcha [-] , T. Linhart [-] (51. J. Jindrák [-] ) , J. Stránský [-] , M. Netušil [-] (67. D. Žalud [-] ) , R. Zjevík [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Andrle [-] , A. Bureš [-] (67. M. Šprongl [-] ) , O. Dušek [-] (51. O. Lacman [-] ) , M. Havránek [-] (61. D. Zrůst [-] )

TJ Sokol Staré Hradiště
M. Češka [-] - P. Němec [-] (88. J. Louvar [-] ) , T. Lipavský [-] , J. Pitterle [-] , P. Hýsek [-] - J. Šlégr [-] - R. Klouda [-] , P. Shejbal [-] - Z. Hejhal [-] (87. R. Šmíd [-] ) , M. Suchánek [-] , D. Götz [-]

ŽK: 45. T. Linhart , 51. M. Netušil , 60. M. Havránek , 90. J. Stránský - 27. R. Klouda , 41. P. Němec , 41. T. Lipavský , 44. P. Shejbal , 62. D. Götz .
Hráči zápasu: D. Žalud - P. Shejbal .
Místo: UMT. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Raplík Lukáš - BRYCHTA Ondřej, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.