2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máteřov doma vybojoval tři body


Branky


0

Utkání, které mělo být vyrovnané, byl to však zápas rozdílných poločasů. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý zařídil hostům vedení

První poločas začali lépe hosté, kteří se hned v první minutě dostali do velké šance. Starý se dostal do úniku sám na gólmana Skalického, který jeho střelu dokázal vyrazit. V 25. minutě se hostující Bakule dostal ke střele z kraje šestnáctky, kterou poslal jen těsně nad břevno domácí branky. Ve 33. minutě došlo k nedorozumění domácích stoperů, kteří si dávali přednost a pomohli tak hostům ke vstřelení první branky. Mezi domácí stopery si pro míč vběhl Starý, který se dostal až před brankáře, kterého bez problému prostřelil a poslal Bělou do vedení 1:0. Ve 35. minutě se domácí Klíma dostal ke střele z kraje šestnáctky, ale pozorný Zavřel vše viděl a dokázal ji vyrazit. Ve 40. minutě se po závaru v hostující šestnáctce k míči dostal Zezula, který z prostoru penalty Zavřelovu branku přestřelil. Poslední šanci prvního poločasu měli hosté a byl to opět Starý, který se dostal do úniku na gólmana Skalického, ale celá situace dopadla stejně jako v úvodu utkání a Starý svou šanci nevyužil. Poločas tak skončil výsledkem 0:1 a mírně spokojenější mohli být hosté.

Domácí utkání otočili

Domácí se po bouřce v kabině ve své hře zlepšili, začali více přistupovat k hráčům a celkově svůj výkon oproti první půli zlepšili. V 50. minutě se po autu Hlaváčka k míči dostal Fenyk, který uvnitř šestnáctky hlavičkoval pouze do tyče Zavřelovi branky. O čtyři minuty později se domácí dočkali vyrovnání, když se po odražené střele Hlaváčka k míči dostal Žďára, který míč pohotově doklepl do prázdné branky a srovnal na 1:1. V 60. minutě se do další velké šance dostal hostující Starý, který svou střelou rozezněl tyč za zády Skalického. V 71. minutě domácí Žďára rozehrával rohový kop a svým centrem perfektně našel Fenykovu hlavu, který dělovkou poslal míč k pravé tyči a zvýšil na 2:1 pro domácí. O čtyři minuty mohl ten samý hráč přidat ještě pojistku ve formě třetího gólu, ale svou střelou jen těsně minul šibenici hostující branky. Utkání se poté už spíše dohrávalo a domácí si tak udrželi výsledek 2:1 a ze zápasu si odnesli cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Radek Klíma (hráč a trenér): První poločas jsme zaspali, ale ve druhé půli jsme si vytvořili více šancí, které jsme dokázali proměnit a z tohoto důvodu jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): První poločas se pro nás vyvíjel příznivě, ale nedokázali jsme proměnit všechny šance, které jsme měli. V druhém poločase nás domácí dvakrát potrestali a utkání vyhráli.



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Skalický [-] - D. Mzyk [-] (85. M. Mach [-] ) , Z. Žďára [-] , J. Zezula [-] , D. Holek [-] , R. Klíma [-] , T. Fenyk [-] , M. Meduna [-] (72. J. Moder [-] ) , R. Suchánek [-] , J. Hlaváček [-] , T. Holek [-]

TJ Sokol Rohovládova Bělá
L. Zavřel [-] - M. Starý [-] , J. Bakule [-] , M. Braun [-] , J. Čásenský [-] , T. Jelínek [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] (74. O. Havelka [-] ) , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

ŽK: 90. R. Klíma - 50. M. Žoček , 60. J. Čásenský .
Hráči zápasu: T. Holek , Z. Žďára .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: LANGR Filip - LUKES Zdeněk, JAČISKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.