0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól rozhodl o tom, že Nemošice získaly 3 body.


Branky


0

Velmi vyrovnané utkání sehrály tyto dva celky v nedělním utkání, které sledovalo necelých 60 diváků. V tomto zápase padla jediná branka, která rozhodla o vítězství Nemošic. Domácí tým se držel do 80. minuty, kdy udělal jednu chybu, a ta ho stála cenné body. Jak tento vyrovnaný zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina zápasu skončila remízou 0:0

Začátek utkání byl velmi opatrný z obou stran. Týmy si se nepouštěly do velkých akci a na hře to bylo velmi znát. Byla to spíše taktická bitva a čekání na vhodnou šanci na gól. Za domácí si vytvořil větší šanci Josef Vrátil, který bohužel pro domácí tým nedokázal vstřelit gól. Hostující tým si vytvořil několik šancí v závěru poločasu, které pokryl domácí brankář, a tak první polovina zápasu skončila 0:0.

Branka Josefa Michňáka v 84. minutě rozhodla zápas.

Druhý poločas se odehrával ve stejném režimu jako ten první. Žádná větší gólová šance ani z jedné strany, a tak se dlouho čekalo na rozhodující branku. Ta nakonec padla až v 84. minutě kterou zařídil hostující hráč Josef  Michňák, který po chybě domácí týmu dokázal skórovat a zařídit tak svému týmu tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Radek Šprta: "Utkání jsme neodehráli dobře. Po celý zápas nám chyběl pohyb. Asi jsme si mysleli, že soupeře uchodíme. Ale jak jsem říkal hráčům o přestávce „ v chůzi můžeme jít tak akorát pro chleba, ale ne pro vítězství“! Chyběla nám větší přímočarost a zrychlení v přechodové fázi. Soupeř se po ztrátě míče rychle vracel do obraného postavení a my místo toho abychom se pokusili zrychlit hru a soupeře „zaskočit“, tak jsme dělali opak a soupeři tento návrat umožňoval. Je to škoda, protože prohra 0:1 zamrzí."




Sestavy


SK Holice B
M. Bareš [-] - D. Lát [-] , R. Bareš [-] , T. Markovics [-] , J. Hlava [-] - D. Fotul [-] , P. Flachs [-] , J. Stárek [-] , J. Vrátil [-] - J. Tláskal [-] , F. Škaloud [-]

SK Nemošice
P. Dufek [-] - F. Libánský [-] , M. Vaculík [-] , T. Hofman [-] , T. Koblížek [-] - T. Mareček [-] , V. Kostka [-] , P. Polanecký [-] , D. Granec [-] - J. Michňák [-] , M. Vítek [-]

Hráči zápasu: J. Michňák .
Místo: tráva. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Štourač Vladimír - KUDYN Milan, DOUDOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.