3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dašice domácí utkání zvládly za tři body.


Branky


0

V nedělním utkání celků SK Sparta Dašice a SK Křičeň padly celkem čtyři branky. Domácí Dašice si pohlídali jednobrankový náskok z první poloviny zápasu a v druhé půli přidali ještě další tři góly jako pojistku. V tomto zápase padla první červená karta sezóny, kterou obdržel hostující brankář. Jak tento celý zápas probíhal se dozvíte v podrobnějším reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondra Vajer proměnil penaltu, která poslal Dašice do vedení 1:0.

První polovina zápasu začala pěkně z ostra. Hned ve 4. minutě zápasu se do velké šance dostal hostují hráč Šprync Adam, který v samostatném úniku nedokázal překonat domácího brankáře. Do 35. minuty se přelévala hra na obě strany s lehčí převahou pro domácí celek. V 35. minutě padla první branka. Této brance předcházel únik Jakuba Vajera, který byl jasné v šanci faulován a tak rozhodčí nakázal trestný kop, který Ondra Vajer s přehledem poslal balón do sítě hostů. O další tři minuty se dostal do gólové příležitosti Ondra Šmejda, který svou šanci ale neproměnil. Poslední velká šance v prvním poločase přišla v 41. minutě, kdy Blažek Bedčich trefil pouze ty domácího brankáře.

Druhou polovinu si domácí celek pohlídal.

Hned po výměně stran se do velké šance dostal Daniel Buchtele, který z jasné akce poslal balón nad bránu soupeře. Domácí nadále tlačili hosty a v 54. minutě se jim podařilo skórovat, kdy Buchtele nahrával na Jakuba Englicha, který po kličce ve vápně prostřelil brankáře hostí. Po této brance se hosté dostali trochu do hry a v 64. min se jim podařilo také vstřelit branku, kterou zařídil Blažek Bedřich hlavou. Do další velké šance se dostali hosté již v 69. minutě kdy po standardní situaci vznikla šance ve vápně kterou parádním zákrokem zlikvidoval domácí brankář. V 78. minutě přišla velká rána pro hostující tým, kdy červenou kartu obdržel jejich brankář za zastavení gólové šance za hranicí velkého vápna. Po této situaci hrál hostující celek pouze s deseti hráči. Oslabení hosté se už na otočení zápasu nezmohli a naopak domácím se podařilo ještě jednou skovat, a to v 82.minutě, kdy Lukáš Kučera z úniku poslal balón podle náhradního brankáře, byl stav pro domácí 3:1. Poslední velká šance v tomto zápase byla až v nastaveném čase, do které se dostal Jakub Vajer, který svým pokusem hlavou trefil pouze tyč.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice
Daniel Buchtele: Na otázku "Jak by jste hodnotil Váš dnešní týmový výkon?" odpověděl. "Na hřišti jsem byl určitě ten nejkrásnější hráč." (smích) Týmově jsme podali dneska dobrý výkon. Pár chyb jsme udělali, ale soupeře jsme do ničeho nepustili až na pár šancí a podařilo se nám dát góly, a to bylo rozhodující."




Sestavy


Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - J. Vajer [-] , L. Vajer [-] , O. Vajer [-] , P. Kučera [-] - J. Šibal [-] , O. Šmejda [-] , M. Hora [-] , V. Englich [-] - D. Buchtele [-] , J. Englich [-]

SK Křičeň
R. Pleskot [-] - P. Hackenberg [-] , P. Malý [-] , J. Ginter [-] , L. Půlpán [-] - B. Blažek [-] , D. Biath [-] , M. Pilc [-] , L. Hanzl [-] - A. Šprync [-] , B. Koki [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 67.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.