Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražkovice zvítězily ve Ždánicích


Branky


0

Dražkovičtí se potřebovali bodově chytnout a odnesly to Staré Ždánice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly Dražkovic

V 5.minutě mohli domácí jít do vedení, ale nedokázali vyřešit situaci, kdy mohli postupovat ve dvou na brankáře Lichtnera.

Naopak Dražkovice hned svoji první šanci proměnit dokázaly a to v 11.minutě.Na pravé straně si převzal balon Komárek, obešel protihráče, poslal míč levou nohou na vápno, kde stáli oba bratři Stehnové, David si křikl na Tomáše, ten mu míč hlavou prodloužil a David Stehno zakončil do šibenice - 0:1.

Dražkovický levý obránce Ondřej Souček měl v první půli na své straně hodně prostoru.A po jednom z jeho útoků se hosté v 15.minutě radovali z druhého gólu.Souček po lajně zatáhl míč, poslal jej před branku, kde se po odrazu od domácího obránce v šanci zjevil Michal Bílek, který už jen doklepával hlavou do prázdné branky - 0:2.

V další šanci hostů Bílek nedokázal přihrát před prázdnou branku Janu Mazánkovi.Ten se gólu přece jen dočkal.Komárek s D.Stehnem si ve středu hřiště narazili míč, který dále putoval k Mazánkovi.Hostující kapitán se na hranci vápna uvolnil, nepřiravil si však míč ke střele ideálně, ale nakonec stihl před domácími obránci vystřelit dloubáčkem a míč k překvapení všech i jeho samotného zapadl k levé tyči - 0:3

 Čtyři minuty před koncem poločasu znovu vedl míč Komárek, všiml si nabíhajícího Michala Bílka, kterému prostčil míč mezi obránci, dražkovický záložník běžel z levé strany do pokutového území a na přední tyči zaskočil brankáře Pokorného - 0:4.Tímto výsledkem poločas skončil. 

 

 

Druhá půle na góly nerozhodně

Ve druhém poločase byl obraz hry stejný, hosté mohli přidat další branky.Dokonce se jim to dvakrát povedlo, ale jejich góly nebyly pro ofsajd uznány.Dražkovice v utkání nadále dominovaly.

V 79. minutě neudržel nervy na uzdě domácí Jakub Svějštil, který za urážku hlavního rozhodčího inkasoval druhou žlutou kartu a zápas pro něj tedy skončil.

V 85.minutě byl v unikající Bárta zastaven loktem T.Bidmana, následovala žlutá karta pro domácího obránce a možnost zajímavé standartní situace pro hosty.Domácí zeď nebyla úplně dobře postavena a tak David Stehno mohl přidat svůj druhý gól v zápase - 0:5.

3 minuty před koncem dražkovičtí darovali domácím čestnou branku, pravý obránce Jirásek špatně zahrál z autu míč dozadu na stopera Vladyku, tomu míč odskočil přímo k nohám střídajícího Patrika Rezlera, který se tak dostal zadarmo do šance, vystřelil nečekaně na přední tyč a překazil Lichtnerovi čisté konto - 1:5.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Jan Mazánek ( kapitán Dražkovic ): Pochvala pro střed zálohy, který pracoval dobře po celou dobu, z čehož plynuly šance.Vítězství jsme už potřebovali.Škoda sporných ofsajdů ve druhé půli, skóre mohlo být vyšší.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Staré Ždánice
F. Pokorný [-] - J. Picka [-] , D. Rychter [-] , T. Bidman [-] , K. Bartoš [-] - P. Lakatos [-] (69. J. Bidman [-] ) , P. Lakatos [-] , J. Pulpán [-] , M. Koch [-] (52. P. Rezler [-] ) - O. Pleskot [-] (58. T. Zdichynec [-] ) , J. Svejštil [-]

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - M. Jirásek [-] , L. Kuta [-] , L. Vladyka [-] , O. Souček [-] - T. Stehno [-] , D. Stehno [-] , Z. Komárek [-] , M. Bílek [-] - J. Mazánek [-] , L. Movsesyan [-] (46. D. Bárta [-] )

ŽK: 43. J. Svejštil , 85. T. Bidman - 17. L. Kuta , 32. L. Movsesyan , 50. Z. Komárek . ČK: 79. J. Svejštil .
Hráči zápasu: P. Rezler - D. Stehno .
Místo: Staré Ždánice - tráva. Rozhodčí: Havlík Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.