Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebetkův hattrick zajistil vítězství Jaroslavi v Opatovicích


Branky


0

V sobotu odpoledne se hrálo v Opatovicích pohledné a vyrovnané utkání na jehož konci byli štastnější hosté.Více se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra od vápna k vápnu nakonec přinesla tři branky

V očekávaném duelu čtvrtého se šestým týmem tabulky začali lépe hosté.V 10.minutě po centru hlavičkoval Lukáš Rychtařík, brankář Pavel Hampl míč vyrazil a dobíhající důrazný Milan Šebetka dorážel do prázdné branky - 0:1.Jaroslavští se tak dobrý vstupem dostali do zápasu.

Celkově první poločas nenabídl příliš mnoho šancí, hrálo se převážně od vápna k vápnu.

Ve 30.minutě se po chybě jaroslavských dostaly Opatovice k přečíslení hostující obrany, Martin Vandas si zasekl míč přes obránce a křižnou střelou z hranice velkého vápna překonal Limberského - 1:1.

O deset minut později se podruhé prosadil hostující Šebetka.Po centrovaném míči pomezní signalizoval ofsajd, ale hráč, který se v něm nacházel se do hry nezapojil a tak rozhodčí hru nechal běžet.Jenže opatovičtí přestali hrát a Šebetka z toho těžil gólem - 1:2.

Šebetka završil hattrick

Ve druhé půli měli více ze hry domácí Opatovice, které si vytvořily náznaky šancí, dvakrát míč proletěl jen těsně vedle hostující branky.Jaroslavští se soustředili na ubránění nadějného výsledku, se kterým možná před zápasem ani nepočítali, neboť v zápasech s Opatovicemi se jim historicky moc nedaří.

Hostům se dokonce povedlo dát třetí gól.A byl to opět Milan Šebetka, který si tak připsal hattrick.Po centru Jirouta se hlavou prosadil v 64.minutě a zajistil hostům dvougólové vedení - 1:3.

Jarsolav se pak dostávala do přečíslení, ale žádnou další možnost nevyužila.Opatovičtí si vytvořili jednu gólovou šanci, ale míč trefil pouze brankáře Limberského.

V poslední minutě se nakonec ještě po závaru prosadil střídající Radim Jánoš - 2:3.

Pro domácí však bylo pozdě, rozhodčí Rambousek pískl konec a Jaroslav se tak radovala z cenné výhry na půdě Opatovic.



Ohlasy k zápasu


Vyrovnaný zápas
TJ Jaroslav
Roman Valenta (trenér TJ Jaroslav): Vyrovnaný zápas, ale my jsme dali o gól víc.Mančaft bojoval, kluci hráli dobře, musím je pochválit .Třech bodů z Opatovic si cením.

Autor: L. N.


Sestavy


AFK Opatovice n. L. B
P. Hampl [-] - A. Mejtský [-] , D. Vosáhlo [-] , P. Svoboda [-] , M. Špalek [-] (46. R. Jánoš [-] ) - M. Vandas [-] , R. Bíro [-] , D. Adamuška [-] , R. Richter [-] - J. Blažek [-] (46. M. Křovák [-] ) , B. Šťastný [-]

TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Trunec [-] , A. Pištora [-] , S. Trunec [-] , J. Zerzán [-] - M. Šebetka [-] (82. T. Sodomka [-] ) , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , F. Marci [-] - L. Rychtařík [-] (72. J. Houžvička [-] ) , M. Trunec [-]

Hráči zápasu: M. Vandas - M. Šebetka .
Místo: Opatovice nad Labem - tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Rambousek Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.