J. Krejčík 21. (p.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posvícení v Dražkovicích s hořkou příchutí porážky od rivala


Branky


21. J. Krejčík (p.) - 29. J. Vencl , 40. J. Kříž , 76. J. Vencl , 82. J. Vencl , 86. P. Vencl
0

Do očekávaného derby šli jako favorité hosté z Mikulovic, kteří měli impozantní skóre 29:0 po třech odehraných zápasech.Ale tentokrát proti nim stál odhodlaný soupeř, který nechtěl darovat svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vyrovnané první půli nakonec štastnější hosté

Už ve 2.minutě rozehrávali domací rohový kop a do první šance zápasu se dostal Vladyka.Hosté o sobě dali vědět v 8.minutě Břízovou střelou z přímého kopu, která ale mířila nad branku.Po klidnější pasáži předvedli mikulovičtí P.Vencl a Stefanov hezkou kombinaci na pravé straně hřiště, zakončenou střelou Stefanova, kterou Novák vyrazil pouze před sebe, kde dorážející J.Vencl nedokázal procpat míč do sítě.

16. minuta, to byl čas domácího Davida Stehna, který mohl v rozmezí deseti sekund vstřelit dvě branky.Nejprve se pěkně uvolnil z levé strany a střelou z hranice vápna rozezvučel tyč, míč se odrazil do hřiště a domácí ho pohotově prudkým přízemním centrem vrátili do vápna, kde na zadní tyči opět Stehno nedokázal usměrnit míč do odkryté branky.

Ve 20. minutě se Jan Mazánek prodral do šestnáctky, centrem trefil ruku hostujícího obránce načež rozhodčí Svoboda nekompromisně nařídil pokutový kop. Penaltu si vzal na starost kapitán Krejčík a nedal Těšínskému šanci - 1:0 .Mikulovice inkasovali vůbec poprvé v sezoně.

Se střelou Hyxy ve 22.minutě neměl připravený Novák potíže.Hosté se dočkali ve 29.minutě, kdy se po centru z pravé strany prosadil ve vápně důrazný Jiří Vencl - 1:1.Mikulovickým dodala branka ztracené sebevědomí, Stefanov si pohrál s Movsesyanem a jeho střela mířila jen těsně vedle.Poté zahrávali mikulovičtí tři rohové kopy v řadě, opravdu nebezpečný byl ten poslední, po kterém orazítkoval břevno Kříž.

Ve 39.minutě znovu skvěle zakombinovali P.Vencl se Stefanovem, který se dostal do zakončení, ale radost mu překazil výborným zákrokem Novák.Po následném rohu už byl však bezmocný proti hlavičce Kříže - 1:2.

 

 

 

 

Favorit po přestávce lepším týmem

Na začátku druhé půle měli hosté dvě šance, ale jak střídající Plesinger tak i agilní Stefanov namířili své střely pouze doprostřed branky.

Když v 53.minutě J.Mazánek jen těsně minul branku, mezi diváky to zahučelo.O deset minut později se po dlouhém vhazování odrazil míč ke Komárkovi, který střílel vedle.

V 71. minutě se dostali do přečíslení J.Vencl, P.Vencl a Plesinger, ale prokombinovali se pouze do ofsajdu.Potlesk diváků si vysloužili domácí v 74.minutě, když si vyměnili míč Kubánek s Komárkem, po jehož povedené tvrdé ráně musel vytáhnout skvělý zákrok Těšínský.

O pět minut později však přišla rána pro domácí, Stefanov vyslal do úniku Plesingera, který předložil míč před prázdnou branku J.Venclovi - 1:3.

Blízko snížení byl J.Mazánek, ale jeho střela rozvlnila síť pouze z boku.

V 82. minutě zahrávali mikulovičtí zdánlivě nepříliš nebezpečnou standartní situaci z vlastní poloviny, dlouhý míč ale propadl až za domácí obranu, kde už byl rychlík Stefanov, který opět předložil míč J.Venclovi a vybíhající Novák byl bezmocný -1:4.

O minutku později pálil tvrdě z přímého kopu Komárek a jeho střelu zastavila až tyč.Pět minut před koncem předveli hosté nejpovedenější akci zápasu, na jejímž konci Bříza zpětnou přihrávkou daroval gól P.Venclovi - 1:5.

Autor hattricku, Jiří Vencl pobavil diváky ještě jednou, když v závěru utkání po individuální akci třikrát upadl ve vápně, penalta se ale nekopala.

 

Mikulovice zejména díky druhému poločasu nakonec Dražkovice přehráli a pokračují v suverénním vítězném tažení, příští kolo se je pokusí zastavit Jaroslav.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek (hráč SK Dražkovice): Mrzí nás, že jsme neudrželi remízu do poločasu a inkasovali branku do šatny.Já jsem mohl srovnat na 2:2 a to by pak zápas mohl vypadat jinak.Naopak za stavu 3:1 už jsme moc nebránili a soustředili se na vstřelení branky.Jinak musím říct, že přišlo spoustu lidí a byla tu skvělá atmosféra.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
J. Novák [-] - F. Kubánek [-] (76. M. Kopečný [-] ) , L. Vladyka [-] , L. Mazánek [-] (78. T. Stehno [-] ) , L. Movsesyan [-] - O. Souček [-] , M. Bílek [-] , Z. Komárek [-] , J. Krejčík [-] (65. L. Kuta [-] ) - J. Mazánek [-] , D. Stehno [-]

SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - M. Karlík [-] (23. K. Hromek [-] ) , J. Bříza [-] , T. Karlík st. [-] , J. Kříž [-] - R. Stefanov [-] , L. Valský [-] , P. Vencl [-] , J. Hyxa [-] (62. M. Carda [-] ) - T. Karlík ml. [-] (46. J. Plesinger [-] ) , J. Vencl [-]

ŽK: 58. Z. Komárek - 44. R. Stefanov .
Hráči zápasu: J. Mazánek - R. Stefanov .
Místo: Dražkovice - tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Svoboda Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.