1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistrovice hostili tým z Tatenic.


Branky


0

Domácí chtěli zastavit pád tabulkou, poslední zápasy se jim nedaří a hosté z Tatenic jim to asi moc neusnadnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatenice první část zápasu vyhráli.

Mistrovice nastoupili s taktikou, co nejdříve rozvlnit síť za hostujícím brankářem Martinem Herzogem. Určitě byli v prvních minutách aktivnější, jen chybělo brankové vyjádření. Aktivní hrou si domácí vytvořili několik rohových kopů, a po jednom z nich se hosté pustili do rychlé brejkové akce. Po pravé straně se dostali až k domácímu vápnu a přízemní centr proměňuje ve vedoucí branku Martin Polička 0:1.

Domácím dělalo velké problémy rychlé rozehrávání standartních situací hostí. Ať se jednalo o auty, rohy nebo přímé kopy. Tatenice, kterým druhá polovina podzimu vychází tak byli chvílemi aktivnější a Mistrovicím opět nebylo přáno dát v první půli branku. Poločasový stav tak zůstal 0:1.

Mistrovice opět brzy inkasovali a neproměněná penalta je mrzela o to víc.

Domácí chtěli co nejrychleji vyrovnat, a jak to tak bývá udeřilo na druhé straně. Tatenice po podařené akci a střele Romana Soukopa získavají vedení 0:2. Poté se hosté stáhli a jejich cílem bylo co nejdéle neinkasovat. Což se jim dlouhou dobu dařilo a domácí měli jen několik pokusů ze střední vzdálenosti.

Tatenice vydrželi do 68. minuty, kdy se k trestnému kopu domácích postavil Zbyněk Škorpil a pěknou střelou snížil na 1:2. Tatenice mohli litovat, že po svém druhém gólu vyklidili pozice a nechali hrát domácí. V 84. minutě byl v pokutovém uzemí sražen domácí Škorpil a Mistrovice měli možnost za svou aktivitu dostat odměnu. Jenže Vojtěch Kovář penaltu neproměnil a tak si pěkný zákrok mohl připsat hostující brankář Martin Herzog. Utkání končí a tři body vezou domu Tatenice. Sézona ještě nekončí, zanedlouho budete moci hlasovat o hráče podzimu na našem webu. Hlasování bude probíhat celých čtrnáct dní.



Ohlasy k zápasu


Mistrovice
Vojtěch Kovář-hráč: Dnešní prohru beru na sebe, nedal jsem penaltu a tak jsme přišli o body, které nutně potřebujem. Naší velkou chybou je, že téměř vždy inkasujem jako první. Pak se to těžko otáčí. Doufám, že jaro bude v našem podání lepší.




Sestavy


Mistrovice
L. Růžička [-] - R. Krejčí [-] , D. Novotný [-] , M. Matějka [-] , J. Stejskal [-] - M. Peřina [-] , M. Jansa [-] , P. Vencl [-] , M. Matějka [-] , Z. Škorpil [-] - V. Kovář [-] -

Tatenice
M. Herzog [-] - D. Květenský [-] (89. J. Kotouček [-] ) , M. Polička [-] (70. S. Strnad [-] ) , D. Tareš [-] (84. V. Finger [-] ) , P. Knápek [-] , F. Soukop [-] (67. M. Doležal [-] ) , M. Hradil [-] , J. Karel [-] (90. R. Finger [-] ) , R. Werner [-] , R. Soukop [-] , J. Kučera [-]

ŽK: 60. M. Matějka , 89. J. Stejskal - 16. R. Soukop , 41. J. Kučera , 73. J. Karel .
Místo: Mistrovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - FIEDLER Radek, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.