3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obě mužstva potřebovali body, domácí měli ale v bráně Rösslera.


Branky


0

Souboj mužstev, které doposud neposbírali mnoho bodů. Domácí chtěli navázat na dobrý výkon ze Sopotnice a hlavně bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí, díky výbornému výkonu brankáře Rösslera.

Domácí vlétli do utkání jak se patří, už z prvního útoku po ose Kaplan a zakončující Hanus domácí vedou. Trefa Hanuse byla výstavní přesně do šibenice. V tuhle chvíli byli lepší domácí, pomáhá jim brzké vedení a zkouší toho dále využít. Hosté se pomalu oklepávají a začínají být domácím rovnocenným soupeřem, ale domácí hrdina Rössler v brance se v brance překonává a chytá i penaltu. Domácí jsou nuceni hrát na brejky a jeden z nich jim vychází, kdy na 2:0 zvyšuje Skalický. Hosté jsou lepším týmem, jen se nedokaží střelecky prosadit a tak poločas končí vítězstvím domácích.

Domácí si hlídají důležité body.

Domácí nastoupili do druhé půle s jasným cílem, zabezpečit obranu a čekat na brejkové situace. Tím se hosté stále více tlačili na domácí branku, a zkoušeli zápas ještě zdramatizovat. To by nesměl stát  v brance domácích již zmiňovaný Rössler, který svůj tým držel i v druhé půli.

Pro domácí tým byli tři body nutností a ještě reálnější podobu dostali v 67. minutě, kdy Brodský dává na 3:0 a s hosty to vypadá bledě. Tatenice se nedokázali prosadit proti dobré obraně domácího mužstva v čele s výborným brankářem. Potvrzení výsledků ze Sopotnice se domácím povedlo a tak se Kerhartice posunují tabulkou výš a výš.



Ohlasy k zápasu


Kerhartice
PetrTeplý-trenér: Pro nás dnešní utkání bylo velmi důležité a jsem rád, že se nám povedlo získat tři body. Pochválit musím celý tým a hlavně našeho brankaře Rösslera,který nás podržel.




Sestavy


Kerhartice
D. Rössler [-] - M. Brodský [-] - J. Skalický [-] (86. O. Pávek [-] ) , J. Beneš [-] (76. M. Pirkl [-] ) , O. Hrdina [-] , D. Kaplan [-] , M. Hanus [-] (67. M. Ráb [-] ) , P. Staněk [-] (46. L. Kroulík [-] ) , T. Janota [-] , T. Fišar [-] , R. Štantejský [-]

Tatenice
S. Strnad [-] - D. Květenský [-] , R. Glocar [-] (43. V. Finger [-] ) , R. Soukop [-] , J. Kučera [-] - R. Werner [-] , J. Karel [-] , M. Polička [-] (83. R. Finger [-] ) - P. Prokop [-] , M. Hradil [-] (67. M. Smrkal [-] ) , F. Soukop [-] (46. J. Štrbík [-] )

ŽK: 40. M. Hanus - 56. J. Kučera , 67. S. Strnad , 86. J. Karel .
Místo: Kerhartice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUKES Jan - LUKES Jan, ZUZÍK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.