4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:00

4.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vedoucích týmů soutěže.


Branky


44. J. Kovanda (p.) , 55. R. Kroczak , 65. D. Jandejsek , 76. J. Kovanda
0

Utkání, které mělo náboj, ještě než začalo. První s druhým a k tomu mužstva, která vyznávají kombinační fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těchonínské dobývání.

Šlagr začal. Otěže zápasu od počátku v ruce pevně drží domácí, snaží se svoji kombinační hrou otevřít vrátka hostující obrany. Domácí to zkoušejí po pravé i  levé straně. Centry lítaj hostům do šesnáctky, jejich obranná činnost v těchto fázích zápasu funguje na výbornou. Přidáme-li spolehlivý výkon Zvaleného v brance hostí, tak domácím nezávidím.Domácí se začínají zastřelovat a je opravdu otázkou času, kdy se míč zavlní v zařízení, které k tomu je určeno. Tlak domácích neustává, ale se střelbou to dnes je 40. minut špatné. Ještě, že mají domácí ve svém středu takové hráče jako je Jarda Kovanda, který ve 44. minutě konečně k potěše všech fans domácích dává uvodní branku utkání 1:0,proměňuje penaltu za ruku ve vápně. Branka do šatny jak se patří, poločas končí těsným vedením domácích.

Pokus hostí o vyrovnání se nezdařil.

Hosté vstoupili do druhé půle, určitě o poznaní lépe než do začátku utkání ale jejich snaha byla po deseti minutách ta tam, kdy ve středu pole domácí hráč poslal míč do lajny, záložník nacentroval a Kroczak dostává svůj tým do dvoubrankového vedení, opravdu povedená akce. Hosté se domácím vyrovnali v kombinaci, ale šance si nevytvářeli. Zato domácí v 65. minutě po akci z pravé strany opět ukazují svoji střeleckou potenci ve drůhé půli, kdy centr nachází domácího Jandejska a ten  upravuje na 3:0. Hosté paradoxně, když se zlepší tak začali inkasovat. A o poslední tečku se postaral domácí Kovanda, který krásným lobem z dvaceti metrů upravuje výsledek na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


Těchonín
Filip Roman-trenér: V první půli jsme podali dobrý výkon, jen škoda neproměněných šancí. V druhé půli se hosté zlepšili a dokazovali, že jsou dobrým mužstvem. My jsme hráli dobře v defenzivě a přidali jsme pěkné branky, jsem s výkonem spokojen.

Brandýs nad Orlicí
Fogl Jan-asistent trenéra: V první půli nás domácí k ničemu nepustili, a hrálo se jen na naši polovině a stav 1:0 v poločase byl spravedlivý. V druhé půli jsme se zlepšili, ale domácí nás do větší šance nepustili. Zaslouženě vyhráli.



Sestavy


Těchonín
M. Hynek [-] - M. Uhlíř [-] , F. Krejčí [-] , R. Špaček [-] (77. R. Merta [-] ) , T. Kabourek [-] , D. Jironč [-] (53. R. Kroczak [-] ) , J. Kovanda [-] , J. Makar [-] , L. Majvald [-] , D. Jandejsek [-] , D. Roček [-]

Brandýs nad Orlicí
F. Zvalený [-] - J. Janoušek [-] , T. Šilar [-] , J. Matějka [-] - V. Horáček [-] (76. D. Lajza [-] ) , P. Matoušek [-] , J. Hruša [-] (62. M. Růžička [-] ) , J. Hanzl [-] , M. Šroler [-] , J. Špinler [-] - T. Lajza [-]

ŽK: 59. M. Uhlíř , 65. L. Majvald - 13. J. Hanzl .
Místo: Těchonín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šejna Jiří - SERBOUSEK Petr, FRIML Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.