Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:00

3.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Rudoltic.


Branky


0

V sobotu byla v Králíkách bitva na cihelně. V neděli demolice Rudoltic v Červené Vodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červenovodský uragán

Začátek zápasu jasně v režiji domácích. Již ve 2. minutě domácí kapitán Jurenka z trestného kopu 1:0. Rychlý gól domácím pomohl, hráli kombinačně po zemi, a to i přesto, že hostující Lochman v 11. minutě vyrovnal 1:1.

Domácí se nenechali tímto rychlým vyrovnáním vyvést z míry a pokračovali v útočných snahách, které byli korunovány v 25. minutě Stolarikem na 2:1. Hned o tři minuty později zvyšuje na 3:1 Bednář. A záhy domácí vedou 4:1, kdy se znovu trefuje Stolarik.

Hosté, kteří nastoupili s hráčem z pole do branky, jelikož nepřivezli čistokrevného brankaře, neměli na domácí tlak odpověď a ve 39. minutě Pasker zvyšuje na 5:1. 

Poločas snů pro domácí korunuje znovu Pasker, který ve 43. minutě zvyšuje na 6:1.

Tímto divokým výsledkem končí první poločas, který si dozajista hosté za rámeček nedají.

Druhý poločas kopií prvního

Druhý poločas začali domácí tak, jak skončili první.

V 50.minutě Pasker zvyšuje na 7:1. Záhy na to se hostující Kocanda z ojedinelé akce trefuje a snižuje na 2:7. Hosté se na chvíli zvedli a ještě dokázali snížit Zuchem na 3:7. Ale pak začali úřadovat opět domácí, kteří své herecké představení nechtěli jen tak ukončit.

V 66. minutě se trefuje Stolarik na 8:3 a hra domácích je oku lahodící. Hrají kombinační hru po zemi, která se musí líbit.

Hra domácích má další ovoce v podobě 78.minuty a gólu Matoulka. O tři minuty později Votoupal zvyšuje na bájných 10:3. Na 11:3 dává ten samý hráč a divoké skóre ještě nekončí, kdy v 88.  Jurenka dává na 12:3 a gala představení domácích ukončuje Matoulek v 90. minutě na 13:3.

Tímto výsledkem končí málokterý fotbalový zápas, ale jak je vidno, ve fotbale je možné vše.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008 B
Habarta- trenér: Všichni kluci podali nadstandartní výkon, běhali, makali a užívali si produktivitu. Jednotlivce vyzdvihovat nechci, ale týmový výkon byl na 1. Klukům děkuji za předvedenou hru.

Rudoltice
Smejkal- trenér: Těžko se mi zápas hodnotí a to i přesto, že jsme přivezli 3 dorostence a neměli jsme gólmana. Ale na to se vymlouvat nechci. Jednoduše řečeno, propadli jsme ve všech řadách, ve všech směrech a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FC Jiskra 2008 B
T. Šnevajs [-] - K. Uhliř [-] , P. Stašák [-] , M. Hoško [-] - M. Maleček [-] (83. M. Fňouk [-] ) , P. Roček [-] (65. M. Matoulek [-] ) , P. Jurenka [-] - J. Pasker [-] - S. Stolarik [-] (77. Š. Votoupal [-] ) , M. Bednář [-] (46. J. Machovič [-] ) , J. Pařízek [-]

Rudoltice
M. Minář [-] - J. Faltus [-] (59. J. Loskot [-] ) , R. Zuch [-] , Z. Stránský [-] , D. Vlček [-] , L. Nastoupil [-] , P. Kostka [-] (53. F. Rotter [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] , M. Lochman [-] , M. Kocanda [-]

ŽK: 10. P. Macháček , 55. D. Vlček , 67. M. Kocanda .
Místo: Červená Voda. Počet diváků: 110. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, FIEDLER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.