Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprtům nevyšel zápas s LoKo Chomutov


Branky


0

V tak trochu záchranářském souboji si to rozdaly dva týmy ze spoda tabulky. Úspěšnější byli hosté z AFK Loko Chomutov, kteří dokázali vstřelit pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokotka začala lépe

Do zápasu vstoupila aktivně LoKotka a zcela ovládla prvních dvacet minut jak svou aktivitou, tak i vypracovanými šancemi. V 7.minutě zahrozil chomutovský Slowik, ve 12.minutě se již hosté radovali z gólu, když po narážečce a průniku středem hřiště se opět osamocen před Kuruczem objevil Jan Pavlica, oběhl brankáře a skóroval - 0:1. A LoKotka zlobila dál, v 17.minutě vyslal na Kurucze střelu Andrš, ale domácí gólman svůj tým podržel. Konečně se do zápasu dostaly i Postoloprty, které ve 27.minutě zahrozily po hlavičce Pecháta. Závěr poločasu byl dramatický, protože si obě mužstva vytvořila slibné příležitosti, ale nic z toho neskončilo brankou. Do kabin se tak šlo lépe hostům s jednobrankovým vedením.

Chomutov si vývoj utkání pohlídal

V druhém poločase museli domácí přidat na aktivitě a nakročili k tomu velmi dobře. V 53.minutě se dostal do rychlého úniku po levé straně Pour a nadvakrát prostřelil Plochého - 1:1. Radost domácích ale netrvala dlouho, za tři minuty se opět do vedení dostal Chomutov, když se dokázal prosadit Nikolas Kohout. Hned vzápětí přišla další studená sprcha pro domácí. Sedlák využil centr z levé strany a propálil Kurucze - 1:2. Postoloprty ale nesložily zbraně a snažily se o vstřelení branky. Blízko k tomu měl Fleischman, ale tečovaný míč hlavou v bráně neskončil. V rozmezí od 70. do 90.minuty padly tři branky. Ke smůle domácích fanoušků tu první z nich vstřelil chomutovský Patrik Lácha, ta další se podařila postoloprtskému Lukáši Papežíkovi, ale poslední slovo měl stejně chomutovský tým, který zásluhou Lukáš Vintrílka vstřelil pátou branku a vyhrál 5:2.



Sestavy


FK Postoloprty
M. Kurucz [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] (72. D. Zíbrt [-] ) , D. Fleischman [-] , T. Holečka [-] , L. Pour [-] (55. P. Ploc [-] ) , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - N. Kohout [-] (69. L. Vintrlík [-] ) , P. Heier [-] , J. Pavlica [-] , J. Andrš [-] , P. Tichý [-] , M. Žďánský [-] - D. Kasal [-] (46. J. Chmelan [-] ) , J. Sedlák [-] (88. V. Franta [-] ) , M. Slowik [-] - P. Lácha [-] (77. D. Vild [-] )

ŽK: 60. D. Zícha - 61. P. Lácha , 70. M. Slowik . ČK: 79. M. Slowik .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zubr Jan - ZVONAŘ Tomáš, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.