1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 17:00

11.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí otočilo utkání se Střekovem


Branky


0

Štětí se drží na předních příčkách tabulky a má šanci být vedoucím mužstvem krajského přeboru. K tomu všemu ale musí pravidelně bodovat a v cestě mu v 10.kole stál Střekov. Zprvu nepovedený první poločas hosté otočili ve svůj prospěch a zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štětí tlačilo, ale úvodní gól dali domácí

Prvních třicet minut byli aktivnější domácí, kteří si vypracovali více šancí. Hned první se jim naskytla v úvodu po chybě brankáře, který nahrál Řezníčkovi, naštěstí svou chybu napravil. Do šance dostal i Kucler, kterého po zpětné přihrávce vychytal střekovský Dvořák. Domácí se zase dostali během pár minut do šancí, ale buď chybělo správné zakončení nebo dobře zasáhl hostující gólman. Postupně se hra obou mužstev vyrovnala, ačkoliv míč na svých kopačkách drželo více Štětí, které trefilo tyčku. Hosté měli blíže ke gólu, jenže první, kdo se z branky radoval, byl Střekov, který ve 43.minutě šel do vedení zásluhou Davida Řezníčka.

Šimral rozhodl o vítězství Štětí

Ve druhém poločase Štětí začalo aktivněji. Po hodině hry Belák po přistrčení míče na velké vápno do uličky od Hrdýho srovnal na 1:1. Stejný hráč o pár minut později trefil břevno. Střekov už ve druhé půli tolik nebezpečný nebyl, ale pořád byl stav utkání 1:1. Hrálo se většinou na polovině Střekova a toho dokázalo Štětí využít druhou brankou, o kterou se postaral v 87.minutě Jiří Šimral.



Ohlasy k zápasu



SK Štětí
Milan Plíšek, sekretář: V prvním poločase byli lepší domácí, druhý zase vyšel lépe nám. Co se týká našeho výkonu, tak oproti předchozím zápasům to tak dobrý nebylo. Nakonec jsme tam ty body vyválčili.



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - T. Urbík [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] , V. Šindelář [-] - Z. Stárek [-] , L. Schmied [-] , T. Friedl [-] (89. O. Franc [-] ) , R. Vošahlík [-] - V. Bednář [-] (67. M. Novotný [-] ) , D. Řezníček [-]

SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] , J. Šimral [-] , R. Hrdý [-] - R. Slanička [-] (72. J. Grepl [-] ) , M. Malák [-] , D. Mencl [-] (60. S. Tichý [-] ) , V. Kucler [-] (60. V. Poráč [-] ) - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] (90. J. Marek [-] )

ŽK: 19. T. Friedl , 37. V. Šindelář , 56. Z. Stárek - 10. D. Mencl , 44. M. Malák , 56. T. Belák , 88. R. Hrdý , 90. V. Poráč .
Hráči zápasu: J. Šimral , T. Belák .
Místo: Střekov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sejkora Pavel - OBORNÍK Jaroslav, TRÉGR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.