L. Krok 23. (p.)
P. Křivan 52.
P. Karlík 87. (vl.)
3:5
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany nastřílely Neštěmicím pět branek


Branky


23. L. Krok (p.) , 52. P. Křivan , 87. P. Karlík (vl.) - 6. T. Vavrinec , 30. T. Vavrinec , 36. T. Vavrinec , 39. P. Karlík , 80. M. Doležal (p.)
0

Celkem osm branek bylo k vidění při utkání Neštěmic a Modlan. Domácí nezvládli hlavně úvodní poločas, po kterém prohrávali již rozdílem tří branek. Náskok si Modlany pohodlně udržely až do konce utkání a zvítězily 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vavřinec pomohl Modlanům k náskoku

Již v 6.minutě prvního poločasu šli do vedení hosté, kteří se trefili po rohovém kopu zásluhou Tomáše Vavřince. Domácí skóre upravili na 1:1 ve 23.minutě, kdy rozhodčí odpískal spornou penaltu. Té se úspešně zhostil Lukáš Krok a obě mužstva tak začínala tzv. od nuly. Neštěmicím po vyrovnání narostla křídla a tak trochu dostaly Modlany pod tlak. Ovšem hosté na to paradoxně zareagovaly gólem na 2:1, kdy se opět prosadil ve 30.minutě Tomáš Vavřinec a hned o šest minut později ten samý hráč přidával třetí branku, přičemž i zaznamenal hattrick. Čtvrtou modlanskou branku přidal ve 39.minutě Pavel Karlík a hosté se tak dostaly do náskoku, jenž se do konce první půle již neměnil.

Neštěmice byly bezradné

Druhý poločas už Modlany kontrolovaly hru, ačkoliv se domácím ještě podařilo z tečované střely z dálky přidat v 52.minutě druhou branku z kopačky Petra Křivana. Hosté se i nadále dostávaly po brejcích do slibných příležitostí a v 80.minutě přidaly po odpísknuté penaltě pátou branku, kterou proměnil Michal Doležal. Domácí v závěru ještě vystřelili na bránu Modlan, střelu tečoval hostující hráč, který si tak dal vlastní gól. Konečný výsledek 3:5 tak vyzněl lépe pro Modlany.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Modlany
Miroslav Janota (trenér TJ Baník Modlany): Byl to těžký soupeř, ale pro nás zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - M. Klier [-] , M. Holly [-] , J. Maštalíř [-] , P. Křivan [-] (75. A. Hrabánek [-] ) , F. Chrudimský [-] (46. V. Kmec [-] ) , T. Stehlík [-] (72. M. Hönl [-] ) , J. Martínek [-] (70. A. Sukama [-] ) , P. Valta [-] (78. D. Soukup [-] ) , M. Růžička [-] , L. Krok [-]

TJ Baník Modlany
M. Vondráček [-] - V. Šedina [-] , M. Ludík [-] , D. Tesařík [-] - J. Formánek [-] , R. Kupka [-] (70. L. Šípek [-] ) , M. Doležal [-] , J. Franc [-] - P. Karlík [-] , J. Paseka [-] (85. J. Ruda [-] ) , T. Vavrinec [-]

ŽK: 38. L. Krok , 43. M. Holly , 59. T. Stehlík , 61. J. Martínek - 22. P. Karlík , 72. T. Vavrinec , 89. M. Ludík .
Hráči zápasu: M. Doležal , T. Vavrinec .
Místo: Neštěmice. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Barva Petr - VLAŠIČ Miroslav, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.