3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov porazil LoKo Chomutv a slaví první tři body


Branky


0

Čekali na ní dlouho a nakonec jí urvali v tom nejdůležitějším zápase. Duchcov konečně v podzimní části získal první tři body, když byl v souboji dvou posledních celků tabulky úspěšnější. Na výhře měl velký podíl Daniel Weber, jenž vstřelil dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

V utkání dvou posledních celků tabulky šlo v tomto zápase domácím o hodně. Brzy však mohli mít důvod k radosti, když už v 9.minutě šli do vedení. Vebr od postranní čáry našel přesným pasem Webera a ten umístěnou střelou otevřel skóre - 1:0. Lepší ale byli chomutovští, kteří měli více ze hry a neustále zle dotírali na obranu Duchcova. Hostům však chyběla správně seřízená muška, i proto se gólu v první půli nedočkali. Naopak, Duchcov, kterému se s jednobrankovým vedením hrálo přeci jen lépe, brzy přidal gól druhý. Opět u toho byl mladý dorostenec Weber. Míč na půlce získal Moravec, posunul na Webera, který vyhrál běžecký souboj s Chmelanem a podél vyběhlého Plochého upravil skóre na 2:0

   

Lokotce zlomil vaz vyloučený Sedlák

Do druhé půle vlétla Lokotka s mnohem více ofenzivní činností. Brzy však všechna snaha přišla vniveč, když po druhé žluté kartě musel do sprch Jan Sedlák. To se přímo hodilu Duchcovu, kterému stačilo hrát vzadu na 100% a udržet dvoubrankové vedení. Jenže domácí chtěli přidat ještě jednu pojišťovací branku a postaral se o ní střídající Kropáček, který využil přihrávku za obranu od Skurského. Další průběh zápasu byl již v režii domácíh, kteří měli šance, ale již žádná neskončila brankou.

Zdroj foto: janca29/FK Duchcov



Sestavy


FK Duchcov
P. Velička [-] - T. Holub [-] , P. Hromádko [-] (46. T. Skurský [-] ) , M. Šoufek [-] , L. Brejcha [-] , J. Meisner [-] - D. Weber [-] (82. P. Velička [-] ) , T. Orlt [-] , M. Moravec [-] , L. Vebr [-] (74. D. Skrčený [-] ) - V. Rédl [-] (59. J. Kropáček [-] )

AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - M. Laštovka [-] , M. Žďánský [-] , P. Heier [-] - J. Chmelan [-] (80. V. Franta [-] ) , P. Kadlec [-] , V. Burda [-] (26. L. Vintrlík [-] ) , J. Sedlák [-] , M. Slowik [-] - J. Andrš [-] , P. Lácha [-]

ŽK: 24. L. Brejcha , 40. D. Weber , 52. V. Rédl , 79. J. Kropáček - 11. M. Žďánský , 38. J. Sedlák , 53. M. Laštovka , 58. P. Lácha , 61. J. Andrš , 62. P. Heier , 85. M. Plochý . ČK: 56. J. Sedlák .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vlašič Miroslav - PRÁGL Martin, TRUTNOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.