Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá přišla o body řadou neproměněných šancí


Branky


0

Modré nevyšlo úvodních dvacet minut, kdy prohrávala o tři góly a nepomohlo jí ani vyloučení Podolského. Přesto sahala i v oslabení alespoň po bodu, musela by však využít šance, mezi kterými byla i neproměněná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné oslabení Modré

Prvních dvacet minut úvodního poločasu začal pro domácí hrozně. Už v 7.minutě se ujali vedení hosté, kdy se prosadil Tomáš Vavrinec. Za osm minut hosté navyšovali vedení, kdy se ze standardní situace parádně do šibenice trefil Michal Doležal. Tentýž hráč přidával ve 21.minutě i třetí branku a s domácími to vypadalo zle. Modrá se stihla rychle oklepat a za dvě minuty korigovala skóre na 1:3, když se trefil Vojtěch Šotola. Jenže ve 44.minutě se nechal vyloučit Kamil Podolský a to byla další rána pro domácí.

Nevyužité šance Modré

Modrá musela do druhého poločasu sebrat všechny síly a porvat se o výsledek i v početním oslabení. Modlanům se podařilo založit tři brejkové situace, ve kterých však domácí podržel gólman Kratochvíl. Pak se ale karta obrátila a aktivnější začali být domácí. Za stavu 1:3 se jim nepodařilo v 82.minutě proměnit penaltu. Míč skončil pouze na tyči. Snížení přišlo až v 86.minutě zásluhou Antonína Čapka. Více už druhý poločas nenabídl a tak si tři body z Modré odvezly Modlany.



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník (trenér FK Modrá): Na šance vyhráli hosté, ale my jsme ke konci hodně sahali alespoň po tom vyrovnání. Jsem zklamaný, že jsme prohospodařili úvodních dvacet minut, což nás stálo zápas.




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - L. Sýkora [-] (59. B. Matys [-] ) , V. Šotola [-] , M. Čapek [-] , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , S. Fišer [-] , K. Podolský [-] , V. Žák [-] , P. Pazdera [-]

TJ Baník Modlany
M. Vondráček [-] - T. Dufek [-] , M. Ludík [-] , J. Formánek [-] (91. V. Šedina [-] ) , D. Tesařík [-] - M. Doležal [-] , J. Paseka [-] (76. J. Ruda [-] ) , R. Kupka [-] , J. Franc [-] - T. Vavrinec [-] (82. V. Sedlák [-] ) , P. Karlík [-]

ŽK: 25. K. Podolský - 25. J. Franc , 44. P. Karlík , 80. D. Tesařík , 88. J. Ruda . ČK: 44. K. Podolský .
Hráči zápasu: P. Kratochvíl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Roháč Zdeněk - IPSER Michal, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.